Speltips inför Bayern München – Sevilla 11/4: Sätter in dolkstöten

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2018

Kvartsfinalreturen mellan Bayern München och Sevilla i Champions League må på pappret inte se ut som avgjord, men det mesta talar ändå för att tyskarna lyckas hålla emot och Spelbloggare väljer att lämna förtroendet i deras händer denna afton.

Det verkade kunna bli en nervkittlande historia, den mellan Sevilla och Bayern München. Spanjorerna, presenterade som klara underdogs, smällde in matchens första balja i hemmamötet under den första halvleken – men förmådde inte att streta emot eller förvalta fler chanser och förlorade till sist med 1-2.

Nu ska det nära på ett under till för att vända på den här steken. Bayern München är den klart namnstarkare parten, erkänt fantastiska på hemmaplan och därmed storfavoriter till att nå semifinalen och åtminstone bli en av de fyra bästa klubbarna i årets Champions League.

Men visst kommer Sevilla ge det här ett ärligt försök, när det trots allt endast är ett mål att hämta in. Som det kända uttrycket lyder: hoppet är det sista som lämnar en. Klubben har varit lyckosamma i Europa de senaste åren och har valt att underprioritera seriespelet för CL nu när allt dragit ihop sig. Efter 0-4-förlusten mot Celta Vigo senast – den fjärde raka matchen utan vinst – har de droppat ner till seriens sjundeplats.

Bayern München, med deras spetsiga och breda trupp, har inte haft problem att bolla serie- och Europaspelet. Bundesliga domineras med järnhand och helgens bortamatch mot Augsburg summerades till en 4-1-seger.

Klasskillnad

Sevilla stod för en fantastisk prestation i åttondelsfinalens bortamöte mot Manchester United, som de vann och således avancerade vidare från. Men nu, mot en ännu bättre motståndare – vad talar för att de skulle förmå att skrälla här?

Bayern München tillhör världens absoluta toppskikt och borde inte vara ställda inför minsta problem, särskilt när de alltså leder från bortamötet.

Med andra ord: dolkstöten ska bara sättas in…

När Sevilla måste pressa upp positionerna, stå för minst två mål, kan det lätt öppnas upp för Bayern München att ställa om – något de är fantastiskt starka på, likväl som att föra matchbilderna.

Att Sevilla därtill har spelare som Simon Kjaer, Gabriel Mercado samt Sébastien Corchia tveksamma för spel talar knappast till deras fördel heller. Bayern saknar i sin tur Kingsley Coman, Manuel Neuer och har duon bestående av David Alava samt Arturo Vidal osäkra. Men med bredden som finns ska det inte påverka alltför mycket.

Spelar Bayern München med -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med två mål – till 1,98 x insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor/styck!

Speltips:

Speltips: Bayern München -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor/styck!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 11/4
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: