Speltips inför Belgien – Grekland 25/3: Gruppfinal – vi tar ställning!

Spelbloggare Publicerat: 24 mars 2017

Gruppfinal väntar mellan Belgien och Grekland på King Baudouin Stadium i VM-kvalgrupp H. Värdlandet har dominerat samtliga av deras matcher hittills. Spurtar de ifrån ytterligare, eller kan Grekland hämta in eller till och med ta över förstaplatsen?

Det finns väl ingenting annat på kartan, än att Belgien vinner den här kvalgruppen? Gapet, ur kvalitetssynpunkt, till resterande konkurrenter är enormt – och det har blivit fyra vinster av fyra möjliga med en målskillnad på förkrossande 21-1. Framförallt 4-0-krossen över Bosnien imponerar.

Grekland har steppat upp flera en mängd klasser från det löjligt usla EM-kvalet 2014-15, där man i den i särklass enklaste gruppen blev jumbo med sex ynka inspelade pinnar på tio matcher. Tränaren Michael Skibbe har fått ordning på grejerna och det här VM-kvalet inleddes med tre raka vinster – mot Gibraltar, Cypern och Estland – innan 1-1-krysset hemma mot Bosnien. Inte de tuffaste av uppgifter, men alltjämt ett stort kliv i rätt riktning.

Löser ny trea

Ett Belgien i världsklass mot ett, ja, på sin höjd mediokert Grekland. Det här ska bara kunna sluta på ett sätt.

Det osar klass om Belgien. Mästerskapsbiljetten är mer eller mindre redan i hamn – varken Grekland eller Bosnien ska kunna utmana om förstaplatsen – och väl i Ryssland är de en mycket intressant medaljkandidat.

Det är bara att försöka smälta siffrorna; fyra av fyra vinster och 21-1 i målskillnad. En del blåbärsmotstånd, men 4-0-krossen av Bosnien är stärkande. Visar på den brutala klasskillnaden som råder i gruppen.

Grekland må ha hittat tillbaka i viss mån, men det är fortfarande ett på sin höjd mediokert fotbollslandslag. Alltför stora växlar ska inte dras av de inledande vinsterna – det var matcher som bara ska vinnas – och det var med nöd och näppe som en pinne kunde spelas in hemma mot Bosnien. 1-1-baljan kom i den femte (!) stopptidsminuten.

Oddsen på spelen till Belgiens favör lär droppa, med all rätt, och här rekommenderar vi att kliva in så tidigt som möjligt.

Polletterna trycks in på Belgien -1,5 mål (asian handicap) till mycket smakrika 1,94x hos Bet365. Då sitter spelet om de vinner med minst två baljor.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Belgien -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 25/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: