Speltips inför Benevento – Napoli 4/2: Målrikt när botten ställs mot toppen

Spelbloggare Publicerat: 4 februari 2018

Mål borde vara att räkna med i botten mot toppen-matchen i söndagens Serie A, där den klara tabelljumbon Benevento står för värdskapet mot serieledande Napoli. Proppen ur?

Jumbon mot serieledarna. Här är spelbolagen och dess oddssättare säkra på deras sak: Napoli vinner! Och det klart.

Men fullt så hjälplösa som förut har de inte varit, Benevento. Två raka hemmamatcher är faktiskt vunna – årets enda allt som allt – och nu är den samlade skörden på sju poäng. Nedflyttning kommer det såklart ändå bli – Benevento hör inte hemma i det italienska finrummet. Så enkelt är det.

Efter dessa hemmavinster har Benevento gått på två minor i form av 0-3-förluster mot Bologna liksom Torino. Tillbaka på jorden, i gamla vanor, helt enkelt.

Trots att mästarna och tvåan Juventus fått upp farten rejält, håller Napoli dem på avstånd. Laget har skördat sex vinster efter varandra i Serie A. Nu må Coppa Italia trillats ur under samma period, men fokus är förstås på seriespelet och den stundande kampen om den heder och ära som finns i Scudetton.

Ett huvudbry för Napoli är att de inte lyckades få de önskade värvningarna i hamn under transferfönstret. Lite av en käftsmäll. Här missar dessutom Arkadiusz Milik samt Faozi Ghoulam matchen. Hemmalaget saknar Luca Antei, skadad, och Fabio Lucioni, avstängd. Osäker står Andrea Costa Som.

6-0 senast lagen möttes

Här kommer det bjudas på mål – i kvantiteter. Annat skulle förvåna undertecknad enormt. Det handlar trots allt om ett Benevento som släppt in sex mål på två matcher mot det offensiva kraftpaketet Napoli.

Gästerna kommer trycka ner pedalen från start och ska ses med stora möjligheter att göra mål. Därtill har Benevento en något större vilja att kliva på framåt inför hemmapubliken, kontra på resande fot. Åtta av de nio senaste hemmamatcherna i Serie A har innehållit minst tre baljor.

Det omvända mötet slutade i en kross från Napoli, som vann med tennissiffrorna 6-0. Något jämnare borde det bli nu, men vi är väl medvetna om att de ensamma kan passera en 2,5-målslina – om inte mer.

Får även hjälp i den samlade skörden av mål här?

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – spelas till 1,80x hos 10bet.

  Rygga spelet hos 10bet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: 10bet (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 4/2
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: