Speltips inför Besiktas – Bayern München 14/3: Avslagen retur

Spelbloggare Publicerat: 14 mars 2018

Enbart hedern finns att försvara för Besiktas när de tar emot Bayern München i Champions League-returen dem emellan – och vi väntar oss en match med lite mer defensiv approach. Observera att avsparken är redan 18:00.

GALEN ODDSBOOST: Få 5,00 på Bayern München att avancera vidare!

Här är det klappat och klart. Bayern München vann med förkrossande 5-0 på Allianz Arena och det enda Besiktas kan är att försöka hålla siffrorna nere – att försvara deras heder.

Redan efter 16 minuters speltid på Allianz Stadium visades turkarnas försvarsklippa Domagoj Vida, som därför missar även denna match, ut och då var känslan, helt befogat, att det var det. Matchnollan sprack dock inte fören precis innan halvtidspausen och därefter blev det att åka av.

De stora utropstecknen då? Robert Lewandowski samt Thomas Müller, med två mål och en assist vardera.

Besiktas har vunnit de två senaste årens upplagor av Süper Lig, den turkiska förstadivisionen, och är med i det rådande titelracet: placerade på andraplatsen, med tre pinnar upp till ettan Galatasaray. Kvalitéer visades också upp här i Champions League-gruppspelet, där de blev etta med fyra vunna och två kryss när Porto, Leipzig och Monaco stod för motstånden.

Men nu är det helt enkelt uppenbart att svårighetsgraden höjts alldeles för mycket. Bayern München är på en helt annan nivå.

Hemma i Tyskland kör Bayern över allt och alla. Bundesliga toppar de med 20 pinnar ner till närmsta konkurrent i form av Schalke 04 när blott 26 matcher är spelade. Sist krossade de Hamburg med tennissiffrorna 6-0 och dessförinnan Freiburg med 4-0.

Målsnålt väntar

Det finns bara en uppgift för Besiktas den här matchen: att hålla siffrorna nere och försvara den heder de har. Detta tycker vi att de ska ha alla möjligheter till, mot ett Bayern München som sannolikt inte kommer köra på i full rulle.

Kort efter den här fajten väntar nämligen en tuff bortamatch mot RB Leipzig och därmed kan vi räkna med rotation från tyskarnas sida. Också lite bristande fokus?

Gästerna saknar Manel Neuer, Kingsley Coman samt Corentin Tolisso inför matchen. Inte heller James Rodríguez, som varit småskadad, ser ut att riskeras. Besiktas saknar, förutom avstängde Vida, Pepe, Atinc Nukan samt Gökhan Töre.

Avslagen match att vänta? Det är vartåt vi lutar.

Under 3,5 mål synas med glädje till 1,75 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:00, onsdag 14/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: