Speltips inför Besiktas – Malmö FF 13/12: Avgörandets stund

Simon Pålsson Publicerat: 13 december 2018

Malmö FF har allting i egna händer inför avgörandet nere i Istanbul, men gäller enligt spelbolagen som klar underdog inför mötet med Besiktas.

Annons:

Avgörandets stund i Europa League är kommen när den sista omgången nu ska till att avgöras. För svensk del har det som bekant bara funnits ett lag att följa, det vill säga Malmö FF.

Det är också en hyfsad imponerade resa som skåningarna nu har bakom sig. Efter att ha slagit ut FC Midtjylland i playoff till Europa League har laget tagit sex poäng i gruppspelet via en vinst och tre kryss. Efter fem omgångar står laget fortsatt bara på en förlust.
Märk väl att Malmö FF också vann hemma mot Besiktas varpå laget nu har goda förhoppningar om att återupprepa det fina 2-0-resultatet från hemmamatchen. Allt som krävs nere i Istanbul är nämligen en trepoängare. Då skulle laget bli klara för slutspel, ett mycket efterlängtat sådant.

Två lag som går för det

Besiktas däremot har klart bättre förutsättningar och lär ta sig vidare via ett kryss. Det är förmodligen precis vad turkarna nöjer sig med, men inför hemmapubliken är kraven samtidigt större än så. Det gör att vi litar på att även Besiktas går för att göra mål i matchen.
Det som möjligen oroar är det faktum att laget förlorat två av sina fem senaste hemmamatcher. Malmö FF har därmed en liten lucka att utnyttja i en tuff bortamatch.
Skåningarna har inte spelat tävlingsmatch på två veckor och klart är att det är en nackdel. Däremot avslutade MFF säsongen med tolv raka utan förlust. Helt klart stärkande.
Här litar vi på att det kan bli ganska öppet och ett mål åt endera håll kommer att lyfta matchen. Hos hemmalaget är dessutom mittbacken Pepe och stjärnan Ryan Babel inte med, någonting som kan tala för Malmö FF trots allt.
Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, torsdag 13/12
TV: kanalnio logo
Stream: eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.