Speltips inför Blackburn – Newcastle 15/1: 2,50-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2019

En för Newcastle United totalt oönskad retur mot Blackburn Rovers väntar i FA-cupens tredje runda. Motivationen borde vara den stora skillnaden och från oss levereras en 2,50-oddsare till speltips.

Annons:

Allt handlar om att hålla huvudet ovanför vattenytan i Premier League, inblandade i en hätsk bottenstrid. Tredjejumbo med 18 pinnar på 22 matcher hittas Newcastle United som och då kommer ett cupäventyr en bra bit nedåt på önskelistan.

Och då framförallt (minst) 90 extraminuter såhär i ett omspel. Matchen på St. James’ Park slutade 1-1 efter att Matt Ritchie kvitterat från straffpunkten i den 84:e minuten för ”The Magpies”. Annars stod Blackburn upp väl, spelade med hög energi och höll matchen spelmässigt tajt.

Blackburn Rovers är nykomlingar i Championship och har väl där imponerat; att dras in i en bottenstrid finns inte ens på kartan nu när 27 matcher avverkats. Det är till och med så att de har visst känn på playoffplatserna, men räcker man till för det? Ytterst tveksamt.

Rakt spel

En bottenstrid att fokusera på. En dunkel truppsituation med ett flertal spelare borta. Det här är en helt oönskad match för Newcastle och det har även uttryckts av tränaren Rafael Benítez. Till match nummer ett roterades det i nästintill hela startelvan och ännu mer av den varan kan det bli nu.

Annat är det med Blackburn, som senast ställde ut en slagkraftig startelva och väntas göra detsamma här. Då neutraliseras skillnaderna som normalt annars finns väl. Addera på det en högre energi och vilja att spela den här matchen.

De två senaste seriematcherna har Blackburn också vunnit, över Millwall samt West Bromwich Albion, så formen verkar hittad. Hemmafacit i Championship är på 13 matcher blott två förluster. Trygghet även på den fronten.

Trots att det skiljer en division mellan klubbarna ser vi Blackburn som relativt stora favoriter inför matchen. Risken är också att oddsen på spelen till deras favör droppar framåt avspark och i synnerhet när startelvorna släpps.

Unibet betalar 2,50 x insatsen för den raka ettan. Det spelas.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Blackburn vinner, rak etta
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/1
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.