Speltips inför Bolivia – Peru 18/6: Klar favorit – igen

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Peru klär i favoritskapet mot Bolivia i den andra gruppspelsomgången av Copa America tisdagen den 18 juni. Det är grunden i vårt speltips.

Annons:

Efter den första omgången i Copa America kan vi konstatera att vi redan står inför spänning i den här turneringen, som sin vana trogen spelas i komprimerad form under bara ett par veckor i början av sommaren. Det gör att spelarna inte får särskilt mycket vila mellan att matcherna ska spelas.

Peru spelade en ganska tuff inledande match mot Venezuela, det lag som av allt att döma är direktkonkurrenten om en slutspelsplats i den här gruppen. Brasilien, som toppar gruppen efter vinsten mot Bolivia med 3-0 i premiären, lär bli svåra att rubba varpå Peru och Venezuela väntas göra upp om andraplatsen.

0-0 var egentligen ingen missräkning av Peru, men det är klart att det är en besvikelse att inte klara av att vinna nyckelmatchen direkt. Nu väntar ett möte med Bolivia som helst enkelt måste sluta med en trepoängare. Ricardo Gareca väntas formera liknande lag, även fall spelare som Andre Carrillo och Edison Flores hoppas få mer speltid för att stärka offensiven i ett möte där Peru väntas föra spelet.

Bolivia räcker inte till

Precis som i VM-sammanhang har det blivit allt tydligare att lagen som tidigare inte hade någon chans i landslagssammanhang, däribland just Bolivia, faktiskt blivit allt bättre. Det bottnar förmodligen en hel del i att lagen numera är bättre organiserade och därför svåra att bryta ner.

I premiären mot Brasilien blev det tydligt att Bolivia inte riktigt är ett lag som kan rubba brassarna över 90 minuter, men matchen var ändå moralhöjande sett till insatsen. Peru ska vara ett betydligt mer bekvämt motstånd, men det är fortfarande ett lite för bra lag för att det ska vara realistiskt med ett Bolivia som tar poäng. Det är i alla fall vad vi tror.

Peru har sex raka matcher utan förlust mot Bolivia och har en fin generation spelare som bör kunna städa av Bolivia i den här matchen också.

Peru vinner spelas därför till 1,53 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Peru vinner
Odds:  1,53 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  21:00, tisdag 18/6
TV:    tvtio logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.