Speltips inför Bolivia – Venezuela 22/6: Nyckelmöte i gruppen

Simon Pålsson Publicerat: 15 juni 2019

Venezuela behöver avluta gruppspelet i Copa America med en vinst mot Bolivia för att kunna nå slutspelet. Läs gärna vårt speltips.

Annons:

Ett av utropstecknena i årets Copa America är utan tvekan Venezuela. För många är det förmodligen ett fotbollsland som inte riktigt når upp till mer klassika lags nivå, men här har laget verkligen visat att det går att uppnå det mesta om alla spelare, ledare och människor runt om laget drar åt samma håll.

Det är en klyscha, men låt så hända. Venezuela bevisade med 0-0-mötet mot Brasilien att spelarna verkligen enats för att tro på den här idén. Nu har laget två inspelade poäng efter kryss mot Peru i premiären också, någonting som gör att drömmen om slutspel lever. Men för att så ska bli fallet är vinst mot Bolivia i den sista gruppspelsomgången helt givet.

Nu ska sägas att det här utan tvekan är den klart lättaste motståndaren i hela gruppspelet. Bolivia har två raka förluster, båda med ordentlig marginal mätt i prestation, varpå laget är utslagna. Det finns således inte mycket att spela för och nu handlar det mesta bara om heder. Men räcker det verkligen för att orka skrälla mot ett hungrigt, slutspelsjagande motstånd? Tveksamt.

En stabil vinst

Bolivia har som sagt redan åkt ur den här turneringen och en faktor som då är värd att ta med sig är hur laget ska formeras. Är det läge att släppa fram lite yngre spelare? Är det dags att tänka helt nytt för att laborera med laget? Eller är det bara dags att köra precis den bästa, starkaste elvan igen? Det här är frågor som vi får svar på när matchen närmar sig.

Venezuela har inga skador eller avstängningar att rapportera om, varpå laget kan formeras precis som förbundskaptenen önskar. Efter två raka 0-0-matcher behövs det hotas mer framåt och en vinst är som sagt en förutsättning för att kunna nå en slutspelsplats i Copa America.

I våra ögon är Venezuela det starkare laget här och två hållna nollor vittnar om att det också är ett lag med en stark, solid grund att stå på i defensiven. Bolivia lär inte bryta igenom den, inte minst med tanke på att Brasilien inte gjorde det.

Venezuela vinna och hålla nollan spelas till 2,38 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Venezuela vinna och hålla nollan
Odds:  2,38 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  21:00, lördag 22/6
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.