Speltips inför Bolton – Bristol City 2/2: Skrällvärde!

Spelbloggare Publicerat: 1 februari 2018

Fredagsunderhållning från Championship! Den perfekta förfesten? Värdet hittas tveklöst på skrällspelen inför Bolton Wanderers – Bristol City och dessa hoppas vi kunna fylla på era plånböcker med till helgen.

Botten möter toppen.

Bolton hoppas kunna ta avstamp från bottenträsket och skulle, om de förmår att plocka minst en pinne denna afton, ta klivet upp på säker mark – och det hade varit ett stort statement i den så täta striden om kontraktet. De fem sämst placerade klubbarna hittas inom ett spann om tre pinnar!

Medan Bolton jagar säkerhet, jagar Bristol City en plats till Premier League. De har känn på andraplatsen, vilken leder direkt upp i Premier League, och skulle vid händelse av en trea hämta in till samma antal poäng som Derby County på den åtråvärda platsen. Samtidigt ska konkurrenterna bakom hållas på avstånd, för att inte undvika hamna på död mark.

Det är alltså minst lika viktiga poäng i potten för båda parter – om än i helt olika ändar av tabellen.

En faktor som starkt talar emot hemmalaget är att anfallsstjärnan Gary Madine lämnat klubben för spel i Cardiff City. Med det försvinner tio seriemål och den bästa målskytten. Näst bäst är Sammy Ameobi på tre baljor. Vem ska kliva fram nu?

Förutom det saknar Bolton den skadade duon Jem Karacan och Darren Pratley.

Gästerna med en handfull avbräck

Fastän Bolton blivit av med deras kanske viktigaste pjäs, ser vi inte dem som chanslösa här. Formen över det hela är det lite sisådär med, men hemmaspelet har stärkt dem enormt på sistone: endast en förlust på de nio senaste Championshipmatcherna. Det är urstarkt!

Formen är knappast den bästa i Bristol City heller. De har 1-1-3 i formraden, enbart seriematcherna inräknade, och har exempelvis ”bara” vunnit sex av 14 matcher på resande fot. Något dåligt facit är det inte, 6-6-2, men det visar i alla fall på en betydande skillnad mellan hemma- och bortaplan.

Addera på detta en handfull skador för Bristol. Gary O’Neil, Jens Hegeler, Eros Pisano, Callum O’Dowda, Ivan Lukic och Frank Fielding är alla skadade och out. Nathan Baker står som avstängd.

Favoritskapet ska helt klart vara Bristol Citys, men inte ska det väl vara såhär stort?

Slutsatsen – Bolton +0,5 mål (asian handicap), detsamma som dubbelchansen 1X, till oddset 1,85 hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bolton +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:00, fredag 2/2
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: