Speltips inför Bordeaux – Zenit 8/11: Fel favorit

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2018

Gruppjumbon mot ettan. Bordeaux mot Zenit – en, för de förstnämnda, måstematch. Är det inte som bäddat för ett antiklimax för fransoserna? Fel favorit är presenterad inför matchen.

Annons:

Mellanmjölk i Ligue 1. En elfteplats. Urusel form. Och tre förluster på tre matcher i Europa League. Bordeaux är en klubb i stor kris. Kanske är det så enkelt som att de inte håller samma standard numera?

En liten vitamininjektion har de kanske fått av bortakrysset mot Lyon som de kommer från, men innan dess var tre matcher efter varandra förlorade. Pressen är enorm inför vad som komma skall nu. Kryss eller förlust och slutspelet är utom räckhåll. Enkla förutsättningar.

Zenit stormar mot att kamma hem den ryska förstadivisionen och står starkt här i Europa. Efter premiärkrysset, borta mot Köpenhamn, har det blivit två vinster och det över Bordeaux samt Slavia Prag. Uddamålen i båda. Stabilt och starkt.

Ryssarna var förvisso illa ute i hemmamötet mot Bordeaux; var i 0-1-uppförsbacke och vann till sist med 2-1. Artem Dzyuba, som var suverän i sommarens världsmästerskap, stod för kvitteringsbaljan och assisten till spiken i kistan av Daler Kuzyaev.

Zenit i klart bättre slag

Spelbolagen presenterar Bordeaux som favoriter, knappa sådana. Detta värderar vi vara missvisande och hade istället velat se ett Zenit i desto bättre form som sådana – fastän det handlar om en bortamatch.

Bordeaux har alltså enbart ett kryss, och utöver det tre förluster, på de fyra senaste matcherna och står alltså fortfarande på noll i Europa League.

Här måste fransoserna därför kliva på framåt och intensivt jaga trean. Sannolikheten för ett kryss borde således minska avsevärt och inte minst öppnar det för Zenit, om vi har oavgjort på tavlan en bit in i det hela, att sätta spiken i kistan – säkra deras slutspelsplats.

Det finns klart mer udd i Zenit, formen är bättre och i allmänhet är de också ett betydligt bättre fotbollslag.

Den raka tvåan lockar rejält till hela 2,88 gånger degen. Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 500 kr bonus + 100 kr gratisspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Zenit vinner, rak tvåa
Odds: 2,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 21:00, torsdag 8/11
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.