Speltips inför Bournemouth – Tottenham 11/3: Räkna inte bort ett formstarkt hemmalag

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2018

Vitality Stadium är platsen och lagen AFC Bournemouth samt Tottenham. Spelbloggare har analyserat matchen in i minsta detalj, vänt ut och in på förutsättningarna och presenterar ett mycket fint speltips inför den.

Veckans sista Premier League-match är på menyn. 17:00 tas avsparken och Viasat Premium står för TV-sändningen – med inför-, under- och eftersnack.

För Tottenham handlar det om att så fort som möjligt slicka klart såren, samla krafterna och starta om på ny kula. Detta efter veckans snöpliga uttåg ur Champions League, när de hade 2-2 från bortamötet med Juventus och sedan tappade 1-0 till 1-2 i den andra halvleken på Wembley Stadium.

Spelmässigt var ”Spurs” den bättre parten över de 180 minuterna och nederlaget kan till stora delar förklaras i brist på rutin av spel på den nivån – någonting som Juventus har mängder av…

Nu ska man se till att bli en del av topp fyra och få spela Champions League-fotboll även nästa år. På just fjärdeplatsen återfinns de just nu, med Chelsea som det enda betydande hotet underifrån. Avståndet till dem – fem pinnar.

AFC Bournemouth har verkligen tagit kliv under 2018; klättrat upp från den absoluta botten, nu till en plats i tabellens täta mittengröt – men det skiktet är fortfarande lika tätt sammankopplat med botten och kontraktet är i viss mån fortsatt i fara.

Men om AFC fortsätter prestera såhär? Då blir det en lek att spela hem det förlängda kontraktet.

Håller det tätt?

Hurdan blir Tottenhams reaktion på den stora CL-besvikelsen? Att de skulle säcka ihop totalt har vi svårt att se eftersom spelet det facto lovat och lovar så pass mycket, men det är klart att det kan ta lite tid att ladda upp batterierna.

Här skulle Bournemouth mycket väl kunna knipa åtminstone en pinne och även om så inte blir fallet, borde de kunna se till att skapa nerv i matchen.

Formen är, som nämnt, mycket fin i Bournemouth. Vi låter siffrorna tala sitt klara språk: endast två förluster på de 12 senaste matcherna. Förra veckans bortamöte med Leicester var dessutom försvinnande nära att sluta i en färsk trea, men det blev till slut 1-1 efter ett insläppt straffmål i den 97:e (!) minuten.

Slutsatsen: räkna inte bort hemmalaget!

Bournemouth spelas därför med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet – till finfina 1,78x.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bournemouth +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kr!)
Spelstopp: 17:00, söndag 11/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: