Speltips inför Brasilien – Belgien 6/7: Uppskruvade förväntningar

Spelbloggare Publicerat: 6 juli 2018

VM:s, på pappret, hetaste kvartsfinal står mellan Brasilien och Belgien och vi väntar oss en match som helt lever upp till förväntningarna. Målpartaj?

Annons:

På ena sidan. Neymar. Coutinho. Firmino.
På andra sidan. Lukaku. Hazard. De Bruyne.

Ni förstår kanske hur bra det här kan bli? Världsnamn överallt, över hela banan. Mer kan inte önskas, än av vad vi kan få av den här kvartsfinalen – ett möte som kanske hade varit mer passande i en semifinal alternativt final.

Brasilien inledde mästerskapet med att spela 1-1 mot Schweiz, för att nu ha vunnit tre raka matcher med siffrorna två mål mot noll – över Costa Rica, Serbien och Mexiko i åttondelsfinalen. Spelet har inte alltid rullat på friktionsfritt, men det är i alla fall uppenbart vilken kapacitet detta Brasilien har. Klart större än i hemma-VM för fyra år sedan.

Ett störmoment för Brasilien är tveksamheterna runt Douglas Costa, Marcelo, Paulinho och Danilo. Alla riskerar missa matchen. Utöver det är Casemiro out efter att ha fyllt sin varningskvot i mästerskapet.

Av Belgien har vi fått exakt vad som väntades: fart, fläkt – och mål! 12 mål framåt har det blivit på de fyra mästerskapsmatcherna, samt fyra bakåt. Över det hela har det varit mestadels positivt, såklart, när man ännu inte tappat i en enda match.

Däremot var man fruktansvärt illa ute i åttondelsfinalen mot Japan; hamnade i 0-2-uppförsbacke och inte fören i den absolut sista sekunden, 94:e minuten, kom vad som blev slutresultatet – 3-2. Rejält omskakade där och då.

Mål åt båda håll

Det har varit extremt svårt att få hål på Brasilien såväl under kvalet som här i mästerskapet. Inte bara framåt det händer saker, med andra ord…

Men att hålla Belgien utanför målprotokollet? Det ska det trots allt mycket till för. De har en av världens mest kraftfulla offensiver och även bombat in mål här i VM. Som en motvikt till det hela har försvarsspelet varit desto mer sårbart. Se bara på de två insläppta mot Japan och dito mot Tunisien.

Här väntar vi ännu en målfest i ett mästerskap som bjudit på flera oerhört underhållande historier. 2-1/1-2?

Att vi får mål åt båda håll betalar 1,83 x insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:00, fredag 6/7
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.