Speltips inför Brasilien – Bolivia 15/6: Premiär i Copa America

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Brasilien och Bolivia gör upp i den första matchen i årets Copa America. Speltips inför premiären den 15 juni 2019 finns på sajten.

Annons:

Natten till fredag svensk tid är det så äntligen dags för årets upplaga av Copa America att smyga igång på andra sidan Atlnaten. Den här gången är det en minst sagt späckad turnering vad gäller stjärnor och tunga lag, varpå vi står inför ett par intressanta veckor under försommaren.

En hel del stjärnor har hunnit någon snabb semester eftersom ligorna i Europa avslutades sent, men ett par namn har inte kunnat vila någonting utan åkt direkt på landslagssamling. Vi får väl anta att det blir lite vilotid efter mästerskapet väl är slut.

Men för ett lag som Brasilien med alla deras tunga spelare är förhoppningen snarare att det här blir en lång, intensiv sommar i Copa America. Målsättningen är som vanligt att ta sig hela vägen och det märks inte minst på den tunga spelartruppen som laget har med sig. Eller vad sägs om spelare som Alisson Becker, Thiago Silva, Casemiro, Philippe Coutinho och Gabriel Jesus? Bara för att nämna en handfull.

Trots skadan på Neymar – enkelt vinst

Med det sagt finns ett litet orosmoln på den brasilianska himmelen inför den första matchen. Då kommer nämligen inte Neymar att kunna spela och brassen återhämtar sig fortfarande från fotskada han ådrog sig i slutet av säsongen med PSG. Han kommer inte heller att spela någon match under turneringen då han förvärrade sin skada i en träningslandskamp för någon vecka sedan.

Som vi nämnt tidigare är truppen så pass stark att det här inte kommer att spela någon som helst roll. Det vågar vi i alla fall påstå. Åtminstone inte när det är Bolivia, med ett inte särskilt namnkunnigt lag, som står på andra sidan. Å andra sidan har laget inga som helst avbräck att rapportera om.

Brasilien är ett så mycket bättre lag och i premiären tänker brassarna såklart trycka ner plattan rakt ner i mattan för att köra på.

Brasilien -1 asian handicap (första halvlek) spelas därför till hela 1,80 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Brasilien -1 asian handicap (första halvlek)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:30, lördag 15/6
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.