Speltips inför Brest – Nancy 12/11: 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 12 november 2018

Efter ett par tapp hoppas Brest hitta tillbaka på vinnarspåret och stärka deras aktier i toppen av Ligue 2 – och det borde chanserna vara stora till när tabelljumbon och för närvarande urusla Nancy kommer på besök till Stade Francus-Le Blé.

Annons:

En ny vecka tar vid och vi befinner oss i perioden mittemellan klubb-, som har uppehåll, och landslagsfotbollen, som kickstartar senare under veckan. Men lite smått och gott finns det att sätta tänderna i…

Den här matchen kan ses på Viaplay och har dess avspark 20:45. Brest mot Nancy, alltså. Fransk andradivisionsfotboll. Toppen mot botten.

Brest hittas på tabellens tredjeplats och skulle överta andraditot vid händelse av minst ett kryss denna afton. Dessutom skulle man knappa in på serieledande Metz och parkera blott pinnen bakom dem. En plats upp i finrummet jagas intensivt.

Annat är det med Nancy, som uppträder helt handfallna. 13 matcher har renderat i så lite som fem pinnar, en vinst, två kryss och tio förluster. Ännu mer uppseendeväckande är det ytterst knappa målfacit om fyra fullträffar – färre än hälften av det lag som är näst sämst i den statistiken, Red Star.

Revansch för Brest

Samma Red Star, som är nästjumbo i tabellen, fick Brest bara lika, 1-1, mot senast. Också på hemmaplan, ska nämnas. Det var med stor besvikelse som planen lämnades och det andra raka krysset var summerat. Gäller att hitta tillbaka så snabbt som möjligt.

Över det hela har Brest dock levererat; åtta matcher av 13 vunna i seriespelet. Vi snackar med andra om ett kompetent lag – ett lag som mycket väl kan hittas i den franska förstadivisionen kommande år.

Tror helt enkelt att Brest tar revansch här, mot en tabelljumbo som förlorat hela tio av 13 matcher och helt tycks sakna offensiv kraft.

Fördel i klass, hemmaplan och form brukar räcka till tre pinnar och oddset 1,60 kan vi absolut köpa för den raka ettan. William Hill är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Brest vinner, rak etta
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, måndag 12/11
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.