Speltips inför Brighton – Stoke 20/11: Underskattning va?

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2017

Brighton & Hove Albion hemma mot Stoke City en måndagskväll i Premier League. Det finns väl ingen anledning till att det här inte ska bli ett möte med flertalet mål?

En intensiv helg på de brittiska öarna läggs till handlingarna, men förlängs samtidigt lite lätt till måndagskvällens möte mellan Brighton & Hove Albion och Stoke City.

På ena sidan står alltså ett Brighton som i våra ögon absolut inte ska underskattas, utan som har bevisat sig vara ett välorganiserat och därigenom svårslaget lag under säsongsinledningen. Det gör att vi tar för givet att de faktiskt klarar nytt kontrakt om inget oförutsägbart händer.

Det gör också att laget plötsligt har aningen mer press i den här typen av matcher, hemma mot Stoke. Nu kan det faktiskt vara aktuellt att våga gå för segern också. På hemmaplan vet vi dessutom att laget är mycket trygga, varpå vi räknar med att Brighton vågar gå framåt.

Spel på målmarknaden

Gästar gör alltså ett Stoke som är mycket svårlästa, men som har kvalité nog för att blanda sig en strid på övre halvan. Dessvärre släpps det in på tok för mycket bakåt och dessutom har laget en tydlig oförmåga att hitta en jämnhet i sina prestationer. Frustrerande, kan tyckas.

Å andra sidan finns det som sagt kvalité i laget och inte sällan bjuds det på underhållning. Som neutrala åskådare ska vi inte vara alldeles för negativt inställda till ett sådant lag. Inför bortamötet med Brighton tror vi oss veta att Stoke faktiskt tänker gå för tre poäng. Därmed får vi två lag som går framåt, något som kan leda till en öppen historia.

Brighton saknar Steve Sidwell, medan gästerna får klara sig utan målvakten Jack Butland och Stephen Ireland.

Över 2 mål (asian handicap) ger hela 1,85 gånger degen hos bet365. Det är högre än förväntat och synas. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två mål.

  Registrera dig hos bet365 här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Registrera dig här! Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  21:00, måndag 20/11
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: