Speltips inför Bristol City – Leeds United 4/8: Het premiär i Championship

Simon Pålsson Publicerat: 4 augusti 2019

Det blir ett givet spel på målmarknaden inför söndagens enda match i Championship mellan Bristol City och Leeds United den 4 augusti 2019.

Annons:

En lång sommar utan klubbfotboll runt om i Europa är nu till ända på många platser, där fotbollen ploppar upp och där det nu går att se högklassig underhållning flera dagar i veckan. Sin vana trogen är Championship tidigt ute, med premiär redan på fredagskvällen. På lördagen spelades sedan vad som nästan kan betecknas som en full omgång med massvis av matcher.

På söndagen spelas så en sista match den här helgomgången när Bristol City och Leeds United båda kliver in i handlingarna. Äntligen. För svensk del har Leeds United gått från ligans kanske mest intressanta lag till ett lite mindre sexigt lag att hålla koll på. Detta efter att Pontus Jansson lämnat klubben i sommar. Däremot ska det bli intressant att se vad det betyder för laget.

Bristol City har stärkt laget med ett par intressanta namn under sommaren och väntas bli ett lag på den övre halvan, men känslan är att steget upp till en eventuell toppstrid är relativt långt. Det här stärks av att det trillat ner ett par intressanta gäng från Premier League.

Ingen sprudlande fest

Bristol City har Daniel Bentley på sin skadelista, men det är en spelare som inte funnits med i laget under hela försäsongen egentligen. Antoine Semenyo är för övrigt avstängd efter att ha avslutat säsongen med ett rött kort i våras. Niclas Eliasson, det enda sevnska hoppet i den här matchen, väntas starta till vänster.

Leeds United har haft en lätt stormig sommar och har rensat en del i spelartruppen. Det största tappet är utan tvekan mittbacken Pontus Jansson, som hamnade i konflikt med Marcelo Bielsa och tvingades bort. Ett tungt tapp för klubben, ett större tapp för laget. Gaetano Berardi är avstängd och spelar inte här.

Det är inte sällan så att premiärmatcher är lite mer sega, lite mer målsnåla och inte fullt så sprudlande som matcher längre in i säsongen. Här har vi också känslan av att vi får se två ganska organisatoriskt starka lag. Det bjuds inte på någonting i onödan.

Under 2,5 mål spelas till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,86  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  17:30, söndag 4/8
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.