Speltips inför Bristol City – Manchester United 20/12: Skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 20 december 2017

Dagens bästa speltips! Och vi höjer ett varningens finger; här kan vi anta att oddset justeras ner. Det handlar om Bristol City mot Manchester United i Ligacupen. Fokus – hörnmarknaden.

Vilken cupresa de haft, Bristol City! Först skickades Plymouth ut, sedermera tre Premier League-klubbar i form av Watford, Stoke City och Crystal Palace. Detta medan klubben parallellt med detta jagar en plats upp i finrummet. 22 matcher in i det hela är de placerade på Championships tredjeplats.

Klarar Bristol City av att hålla dessa två bollar i luften? Utifrån de prestationer som bjudits på, är de villiga att på allvar satsa här. Nu, framme vid kvartsfinalen, finns inte annat till val. Vidare här – och det är nära…

Manchester United får också värdera vad som är av betydelse, och trots att titeln närmast är körd – är fokus förstås på Premier League. Där ska Champions League-platsen säkras och det bäddar för stor rotation. Mycket talar för att Zlatan Ibrahimovic får starta sin första match sedan comebacken. Även lagets andra svensk, Victor Lindelöf, väntas ta en plats i startelvan.

Oddset kan sänkas drastiskt

Skynda, fynda! Det är det enda vi kan uppmana till, så stort spelvärde som är identifierat. För här kommer väl oddset trampas ner drastiskt, dessutom på en förhållandevis liten marknad?

Hörnorna är i fokus – och den ”matchen i matchen” tror vi att Manchester United kommer vinna bekvämt.

Matchen ska helt enkelt styras och ställas av United med järnhand. De har ett klart bättre material och ska därför sätta ton i matchen – inte Bristol City emot, som då kan satsa på att ställa om effektivt – och med bollinnehav på offensiv planhalva brukar hörnorna vara nära till hands.

Tittar vi på de matcher Bristol City spelat i cupen, de tre mot Premier League-motstånd, har de ”förlorat” hörnorna med minst två stycken i alla. Nu höjs nivån ännu ett snäpp.

Dessutom är det sannolikt att Rashford och Martial kommer ta hand om varsin kant offensivt, två spelare som är snabba i djupet och kan komma runt på flankerna. Med Zlatan Ibrahimovic i mitten blir huvudspelet sannolikt ett anfallsrecept som man hoppas ska bädda för succé. Detta ökar i sin tur hörnmöjligheterna.

Manchester United -1,5 hörnor (asian handicap) tas till 1,75x hos Unibet utan att blinka. Spelet sitter om de skapar minst två fler än Bristol.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500 kr, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 21:00, onsdag 20/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: