Speltips inför Bristol City – Wolverhampton 17/2: Virriga oddssättare

Spelbloggare Publicerat: 17 februari 2019

Brutalt formstarka Bristol City är tydligt nederlagstippade av spelbolagen inför den femte FA-cuprundans möte med Wolverhampton Wanderers – något vi motsätter oss kraftigt. Bud på skräll?

Annons:

Man kan snacka formtoppar hit och dit, men Bristol City sätter verkligen ett praktexempel på det. Låt oss snabbt skumma förbi siffrorna: nio (!) raka vinster och femton utan förlust. Makalös statistik! Det kan inte snackas bort hur som helst…

Som ett brev på posten har Citys resa uppåt i Championshiptabellen eskalerat i full fart och nu har de precis nått upp till playoffområdet. Blir de en del av Premier League kommande år? Det vore att slå på den stora trumman – vilken triumf!

Så, det är inte vilken nöt som helst för favorittippade Wolverhampton att knäcka – ett ”Wolves” med fantastiska höjder, men djupare dalar. De förmådde inte att komma till sin rätt i veckans hemmamatch mot Newcastle United och kom med nöd och näppe, efter att ha kvitterat i den femte stopptidsminuten, undan med en pinne.

Å andra sidan – nu har Wolverhampton skrapat ihop sex förlustfria matcher och de är placerade som sjua i Premier League. Visar på en rejält underliggande styrka.

Galna statistiken: nio raka vinster och 15 utan förlust

FA-cupen är skrällarnas cup. Motivation och rotation är faktorer som spelar in och ökar ovissheten i matcherna.

Med tanke på att det skiljer en division mellan klubbarna, är det förstås Wolverhampton som är att titulera som favoriter. Inte minsta tvekan om den saken.

Men lika säkert är det att det tagits till överdrift. Ganska klar sådan. Den raka tvåan är nere och skvalpar under dubbla insatsen och när Bristol City – och det faktum att det handlar om en FA-cupmatch – vunnit nio matcher efter varandra och undvikit att förlora på 15, är det skrällpositionerna som lockar.

I cupens fjärde runda ställdes ”Wolves” mot Shrewsbury Town, nästjumbo i League One, motsvarande tredjedivisionen, och då löstes ett omspel via 2-2 efter en kvitteringsbalja i de absoluta slutsekunderna – för att sedermera vinna med 3-2 hemma. Nu höjs nivån avsevärt från dess.

2,00 gånger degen tas för Bristol City +0,5 mål (asian handicap) – samma spel som dubbelchansen 1X, fast till bättre odds. Värde 20-25 punkter nedåt.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bristol City +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 14:00, söndag 17/2
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.