Speltips inför Bulgarien – Holland 25/3: Ska vara klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 24 mars 2017

Med flera brutala avbräck ska Bulgarien försöka sätta stopp för Hollands frammarsch när kampen om mästerskapsplatserna fortsätter. Om de lyckas? Nja, ytterst tveksamt…

Grupp A, där Sverige också huserar, kan dras isär under lördagskvällen. Nu handlar det om att lösa bra resultat och inte tappa stilen.

En förlust skulle vara spiken i kistan för Bulgarien, då är VM-platsen ett minne blott. Men för ärlighetens skull har de väl inte ens att göra i toppfajten? Etta är Frankrike, medan Holland och Sverige står på samma antal poäng och Bulgarien jagar en pinne underifrån.

De som det snarare kommer handla om är just de tre förstnämnda, när första- och andraplatsen ska fördelas. ”Les Bleus” är förstås gjutna favoriter, men mellan Holland och Sverige får det ändå ses som rätt öppet, även fast de förstnämnda har ett mer namnstarkt material.

Oavsett vad, här står tre löjligt viktiga poäng på spel.

Holland klasserna bättre

När vi summerar 90 spelade minuter är undertecknad starkt inne på att Holland står med de tre pinnarna i hamn – och det skulle inte förvåna alls om siffrorna skjuter i höjden, bortaplan till trots.

Efter ett par misslyckade år känns det som att Holland på allvar är på gång igen. Förvisso inte i den mån att de ska bli en del av den europeiska toppen på nytt, men för att bli en uppstickare – absolut.

Det är lätt hänt att man svävar tillbaka och tänker på Bulgariens storhetstid, men just idag och sedan en bra tid tillbaka är de rentav irrelevanta när man snackar världsfotboll. Finns inte speciellt mycket nämnvärd kvalitet i truppen.

Vi kan ta en snabbare titt på matcherna; man var extremt nära att tappa poäng hemma mot Luxemburg, men vann med 4-3 efter en sen balja i premiären och sedan blev det två klara förluster mot Frankrike och Sverige innan en knapp 1-0-seger plockades över Vitryssland.

Här har de dessutom stora truppbekymmer, hemmalaget. Kaptenen Svetoslav Dyakov och förstakeepern Vladislav Stoyanov är skadade medan försvarsklippan Aleksandar Aleksandrov står som avstängd. Brutala avbräck!

Holland har sett solida ut här i kvalet och har en offensiv som får de flesta försvaren att darra. De två vinsterna som kommit – mot Vitryssland och Luxemburg – har varit med siffrorna 4-1 respektive 3-1. Löser tre, nya färska pinnar och sätter press på toppkonkurrenterna?

Holland -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – synas till 1,93 x smeten hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Holland -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 25/3
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: