Speltips inför Burnley – Chelsea 28/10: Fokus på hörnmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2018

Det är inte svårt att måla upp en klar matchbild inför mötet mellan Burnley och Chelsea på Turf Moor, där de senare nämnda lär styra med järnhand. Vårt speltips hämtas från hörnmarknaden.

Annons:

Nu är det väl bara att inse att Burnley inte kommer kunna prestera som under förra succésäsong? De åkte först ut ur Europa League-kvalet och snittar därutöver mindre än en pinne per match i Premier League. Kan det kanske till och med bli en bottenstrid att tala om?

En stor käftsmäll blev det direkt efter uppehållet: en 0-5-förlust mot mästarna Manchester City på Etihad Stadium. Förvisso handlade det om en av årets absolut tuffaste matcher, kanske den tuffaste, men siffrorna är förstås inte sådana att vara tillfredsställda över. Lite mer ska kunna krävas.

Nu pekar mycket på att ännu en förlust kommer inkasseras, mot tredjeplacerade och smått pånyttfödda Chelsea. Den raka tvåan är nere i siffror om 1,37 som bäst.

Chelsea hoppas kunna vara med i titelracet ända in i kaklet. Under Maurizio Sarri, som kom till klubben från Napoli inför spelåret, har de växlat upp enormt och visar upp stora kvalitéer. De kommer i veckan från stabil 3-1-vinst över vitryska BATE och dessförinnan ett kryss mot Manchester United där Ross Barkley skickade in kvitteringsbaljan i den absolut sista sekunden.

Eden Hazard är ett litet frågetecken inför matchen för Chelsea, som även saknar Ethan Ampadu. Stephen Ward, Ben Gibson, Nick Pope och Robbie Brady räknar vi bort för Burnley.

Tillbakalutat Burnley

Hörnorna är det som vi tittar närmare på, mer specifikt den lina som ställs ut på Burnley – på 3,5. Är det övern eller undern som lockar?

Burnley har inte klassen att kunna hålla boll i matcher som denna, mot toppmotstånd och lever i allmänhet mycket på deras, när det väl fungerar, tajta försvars- och raka omställningsspel.

De hade exempelvis försvinnande lite boll senast mot Manchester City och skapade under den matchen enbart en hörna, trots uppförsbacke från cirka 15 minuter in i det hela. På hemmaplan, mot Chelsea, kanske det blir lite mer av bollvaran – om än relativt lite…

Under 3,5 hörnor för Burnley spelas till dubbla insatsen hos Bwin..

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Burnley under 3,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 14:30, söndag 28/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.