Speltips inför Cagliari – Inter 1/3: Ingen riktig fredagsfest…

Spelbloggare Publicerat: 28 februari 2019

Underhållande? Var inte så säkra på det! Serie A-matchen mellan Cagliari och Inter riskerar att inte bli den riktiga fredagsfesten man kan önska. En chans till att fylla på plånboken kan emellertid vara tillräckligt muntras upp. Här: odds, startelvor och speltips.

Annons:

Det har varit en iskall vinter för Cagliari, som trots detta har ett förhållandevis bekvämt avstånd som håller dem ovanför det röda tabellområdet i Serie A. Detta tack vare en bottenstrid där de värst utsatta sett extremt tunna ut.

Anmärkningsvärd statistik är att hela sju av 20 klubbar i snitt skramlat ihop färre än en pinne per match, varav Cagliari är den i bäst sits av dessa – med 24 stycken på 25 matcher.

Häromveckan plockades en efterlängtad trea när Parma värjdes undan med 2-1 inför hemmapubliken, men direkt tillbaka på förlustspåret var det därefter; 0-1 i baken när Sampdoria besöktes. På åtta seriematcher, från precis före årsskiftet, är facit sex förluster, ett kryss och den där vinsten.

Mycket talar därför för tredjeplacerade Inter, som febrilt kämpar för att hålla konkurrenterna nedanför Champions League-området borta, och formen finns inte speciellt mycket att anmärka på – om man bara tittar på pappret.

Vindarna har vänt efter ett hemskt avslut och lika hemsk start på januari respektive februari månad där det blev tre förluster, varav en efter straffar i cupspel, och ett kryss. Det följdes upp av fyra raka vinster, två i Europa League-dubbelmötet mot Rapid Wien och två i Serie A, innan 3-3-krysset när Fiorentina besöktes i slutet av förra veckan.

Uddlösa lag

Under stora delar stod Inter för en utmärkt prestation senast mot Fiorentina, men med tiden tappades orken och 3-1 blev till 2-3 i den 74:e minuten för att till sist bli till 3-3 i den elfte (!) stopptidsminuten.

En sådan typ av match, med en herrans massa mål, fart och fläkt, ser vi inte framför oss denna afton.

Normalt brukar det bli målsnålt när Inter är i farten. De har visat prov på stabilt försvarsspel, men är också en av de toppklubbar som i särklass målat minst under spelåret. Alltför stor tilltro sätts till anfallsspjutet Maurco Icardi, vars målsnitt är bra mycket sämre än under fjolåret, och han saknas på nytt här. Ett annat anfallskort i Keita Baldé saknas även han.

Cagliari, vad kan vi vänta oss från dem? En enormt defensiv approach, såklart, och mot ett förhållandevis uddlöst samt skadeskjutet Inter borde de åtminstone se till att kunna hålla siffrorna nere.

Framåt finns det desto mindre udd hos värdskapet och den enda av de fem senaste matcherna man hittat nätet i, var hemma mot Parma. Blickar vi tillbaka ett par veckor till; enbart mål i två av de åtta senaste.

Under 2,5 mål spelas till 1,87x hos Betfair Sportsbook.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:30, fredag 1/3
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.