Speltips inför Cagliari – Napoli 26/2: Fokus på målen

Spelbloggare Publicerat: 26 februari 2018

De italienska serieledarna Napoli hoppas ta ännu ett kliv mot den åtråvärda Scudetton. Motståndet härnäst står Cagliari för och från matchen Sardegna Arena presenterar vi på Spelbloggare ett speltips hämtat från målmarknaden.

Det var nära, nära att Napoli lyckades vända 1-3 från hemmamötet mot RB Leipzig i förra veckans Europa League, men en 2-0-vinst räckte inte till och bortamålen fällde italienarna där.

Men hur hårt tar det egentligen på Napoli? Sannolikt inte det minsta. Laget har varit klara med att årets Europaspel är nedprioriterat kontra seriespelet och kampen om Scudetton – och man kan förstå varför. Att vinna Serie A, före de senaste årens dominanter i Juventus, vore en storskalp.

Den där toppstriden handlar enbart om just Napoli och Juventus, som båda bara fortsätter rada upp vinster och spurta ifrån resterande parter i tabellen. Glappet dem emellan – en ynka pinne. Napoli är det som är i spetsen.

Cagliari är det mer mellanmjölk om. Helt borta från bottenstriden kan man inte påstå att de är när fem poäng skiljer dem åt från nedflyttningsplatserna, men det mesta talar för att de slipper svettas för att få kontraktet i finrummet förlängt. Kort och enkelt: det finns sämre konkurrenter nere i bottenskiktet av serien.

Det råder viss tveksamhet om Fabio Pisacane och Diego Farias kan medverka för Cagliari eller inte. Luca Cigarini är med all säkerhet borta. Truppsituationen för Napoli är helt oförändrad sedan sist – Arkadiusz Milik, Faouzi Ghoulam och Vlad Chiriches saknas.

Fyra raka bortamatcher under 2,5 mål

De namnen som Napoli har framåt i banan är av världsklass, men det är inte alltid helt öppna dörrar när de spelar – särskilt på resande fot, trots att de flesta av matcher ändå slutar upp i treor. Fyra raka har klivit under 2,5 mål och endast en av de åtta senaste över 3,5.

Den stora skillnaden: att försvarsspelet justerats till det bättre.

Något som skulle kunna tala för en lite mer tillknäppt historia är att Napoli, som är de som ska och kommer vara spelförande, kan ha lite trötta ben från veckans spel i Europa League.

Med de rådande skillnaderna väntar vi oss ett Cagliari som febrilt försöker försvara det resultat de vid avspark – tills, om, nollan spricker. Försvarsspelet sätts i första hand; i ett försök att neutralisera bortalagets offensiv.

Känslan är att spelbolagen är lite väl generösa för underspelen på målmarknaden och vi tar ställning.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – tas till 1,74x hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 20:45, måndag 26/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: