Speltips inför Cardiff – Leicester 3/11: Val av sida

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2018

Leicester City är en klubb i djup sorg och redan en vecka efter händelsen runt King Power Stadium ställs de inför en bortamatch med Cardiff City – en match vi presenterar ett speltips inför.

Annons:

Vichai Srivaddhanaprabha, Leicesters så omtyckte och framgångsrika ägare, tillsammans med fyra andra, omkom i samband med en helikopterkrasch efter lagets möte med West Ham United för exakt en vecka sedan. Klubben och staden är i djup sorg och en känsloladdad historia är att vänta på Cardiff City Stadium.

Men här är det fokus på det sportsliga, förutsättningarna och spelfronten inför en match mellan två lag som utifrån hur det ser ut i tabellen törstar efter en trea. Leicester för att lyfta, komma upp till den övre tabellhalvan och därefter vidare mot området som leder ut i Europa.

Och för Cardiff, som är nykomlingar i finrummet, handlar det om att skapa andrum nere i seriens bottenstrid. Trots ett snitt om enbart en halv pinne per match, med tio spelade, hittas de en plats ovanför bottentrion – dock bara på bättre målskillnad än Fulham under strecket.

Som en chock kan det inte komma att Cardiff har sådana bekymmer. De har en extremt tunn trupp, även utan större spets, för spel i Premier League och är med all säkerhet i bottenstriden för att stanna. Frågan är: klarar man av att hålla sig på rätt sida strecket?

Fina bortaodds

Gillar såväl Leicesters chanser som oddsen på spelen till deras favör. De må vara utan vinst i tre matcher, alla på pappret klart svårare sådana än denna, men större kapacitet finns och lyftet i tabellen väntar vi oss ska komma.

Fakta av intresse är också att de inte förlorat en enda match mot konkurrenter under dem i tabellen under året. Varit desto svårare att prestera när svårighetsgraden höjts.

Cardiff har släppt in så mycket som 23 mål hittills och det är nästan ett snitt om en bit över två per match. Framåt? Blott nio. Förskräckande siffror, liksom att 7/10 matcher är förlorade.

För två veckor sedan kom årets första och fortfarande enda trea, över Fulham, och därefter blev det en klar 1-4-förlust när Liverpool besöktes. Annan typ av match nu, men förväntningarna är alltjämt låga på Cardiff från vår sida.

Leicester -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – faller oss väl i smaken som placerat spel till hela 1,86x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor, unik bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 3/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.