Speltips inför Cardiff – Manchester United 22/12: Tränarbyte – vänder det nu?

Spelbloggare Publicerat: 22 december 2018

José Mourinho out och Ole Gunnar Solskjaer in. Får Manchester United den vitamininjektion de behövt av tränarbytet? Upp till bevis är det borta mot Cardiff City och här hittar ni vårt speltips, tillsammans med oddsen och startelvorna, inför matchen.

Annons:

Beskedet som varit i luften under flera månaders tid har kommit – José Mourinhos förtroende är över som tränare för Manchester United och det som fick bägaren att helt rinna över vad den bittra 1-3-förlusten när Liverpool besöktes på Anfield förra veckan.

Ersättaren? Ole Gunnar Solskjaer, som hade en fantastisk sejour i klubben som spelare och faktiskt har coachat Cardiff City under ett mindre lyckat halvår. Utköpt har han blivit från norska Molde. Kan norrmannen trolla med ett splittrat United? Det är den stora miljonfrågan.

Första uppgiften blir borta mot Cardiff City, som hittas precis ovanför det helröda området i tabellen och är i enormt behov av ett poängtillskott för att hålla bottentrion på avstånd. Men tufft kommer det bli. Oerhört tufft. Detta mot ett kanske nytänt och framförallt revanschlystet kvalitetsmotstånd – ja, spelare för spelare.

Till matchen saknas med säkerhet skadade Jazz Richards för Cardiff medan Danny Ward, Joe Bennett och Greg Cunningham står som osäkra. Det är även Manchester Uniteds Scott McTominay, Chris Smalling samt Luke Shaw. Helt indisponibla är Alexis Sánchez och Marcos Rojo.

”Ren vitamininjektion”

En ren vitamininjektion tänker vi oss det här tränarbytet innebära för ”De röda djävlarna”. Precis vad de behöver och då ska Cardiff City, trots ett hyfsat hemmafacit, väl bara tas ned av bara farten? Senast kommer de också från en 2-3-förlust mot Watford, där allt var ren och skär katastrof fram till de avslutande tio minuterna.

Under nytt styre kommer Paul Pogba med all säkerhet få förtroendet från start och utan den infekterade relationen mellan honom och José Mourinho, finns det fruktansvärt mycket att hämta ur honom, hans fötter och huvud.

Enorm fördel Manchester United här. Utan tvekan.

Vi spelar därför dem med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till strax över dubbla insatsen hos Fastbet. Betydande risk att oddset droppar till närmare avspark.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 18:30, lördag 22/12
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.