Speltips inför Cardiff – Wolverhampton 6/4: Helt öppen seriefinal

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2018

Den klassiska fredagsmatchen från Championship är en batalj i dess sanna namn – en seriefinal mellan Cardiff City och Wolverhampton Wanderers. Här kan det sluta exakt hur som helst och därför förundras vi lite över de nedplitade oddsen.

Nummer två mot nummer ett. En seriefinal och två klubbar som sannolikt kommer verka i landets finrum, Premier League, när kommande säsong startar. Viss press finns dock, inte minst på Cardiffs axlar…

Att Wolverhampton skulle stå såhär starkt, det är allt annat än en skräll. Laget har ett spelarmaterial som hade kunnat vara ännu mer dominant i Championship; är just nu alltså etta, med sex poängs försprång från Cardiff, med en match mer spelad.

Vid händelse av en förlust skulle Cardiff kunna sättas under viss press, när de har Fulham flåsandes i nacken. Det mesta talar väl ändå för att de, båda dessa, plockar de två direktplatserna uppåt i seriesystemet? Utifrån vad som prestaterats hittills – helt förtjänt.

När Cardiff spelade 1-1 borta mot Sheffield United senast betydde det den trettonde raka seriematchen utan förlust, varav hela tio av dessa vunnits. På hemmaplan har de inte tappat en enda pinne sedan årsskiftet, sju matcher till antalet.

Wolverhampton har åkt på en och annan plump de senaste månaderna, men står i allmänhet mycket starkt. Förra veckans kryss mot Hull City följde upp tre raka vinster. Här stärks ”Wolves” av att ha hela truppen intakt medan Cardiff saknar den skadade trion bestående av Jazz Richards, Armand Traoré samt Joe Ralls.

Fifty-fifty!

Helt fifty-fifty skulle undertecknad värdera den här matchen vara – att det skulle kunna sluta exakt hur som helst. Därför menar vi det vara missvisande att bortalaget presenteras som hyfsat klara favoriter.

På pappret ska ”Wolves” är starkare, men faktum kvarstår dock att de är precis före Cardiff i tabellen och formfördelen är de senare nämndas. Med hemmaplansfördelen utöver den är känslan att alla skillnader rentav neutraliseras.

Vi kan få ett fränt odds försäkrade att tjäna in en hacka vid båda hemmavinst eller oavgjort i matchen – och det måste klippas till på.

Cardiff +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om det slutar med ett kryss – tas alltså till 1,83x hos Bethard.
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr i bonus!

Speltips:

Speltips: Cardiff +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 20:45, fredag 6/4
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: