Speltips inför Celta Vigo – Krasnodar 9/3: Tuff uppgift för Guidetti och hans kamrater

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2017

Spanskt möter ryskt i åttondelsfinalen av Europa League. Svårbedömda Celta Vigo tar emot ett underskattat Krasnodar på Balaídos – och vårt val av spel hämtas från målmarknaden, till 2,30 x insatsen.

Det här har potential att bli ett riktigt spännande och underhållande dubbelmöte. Spelbolagen har också svårt att komma överens om hur stora respektives chanser ska vara. Mybet erbjuder exempelvis 1,60x för att Celta Vigo ska slussas vidare, William Hill 2,75x på Krasnodar. Återbetalningsprocenten – 101%.

Där finns det värde att tälja med andra ord. Kan det vara upplagt för en skräll?

Celta Vigo är löjligt svårbedömda – varvar topprestationer med totalt värdelösa sådana – och hittills har det fört dem till tiondeplatsen i spanska Primera División. Resultatfacit; 10-5-10. Finns väl mer att önska?

De senaste åren har Krasnodar varit en del av toppen i den inhemska klubbfotbollen, men ännu har de varken lyckats vinna eller ens komma tvåa i ryska Premier League. Nu, 18 matcher in i årets seriespel, står de placerade fyra, alltså på en av Europaplatserna, men konkurrensen nedanifrån är extremt hård. Ett par veckor av sämre resultat och de kan till och med vara nere  på den undre tabellhalvan.

Ruben Blanco och Pablo väntas missa matchen för värden medan Krasnodar har Vitali Kaleshin och Charles Kabore, skadade, out.

Löser viktigt bortamål?

Det är närmast omöjligt att få grepp om Celta Vigo, så svajigt och ojämnt som de uppträder – något som också öppnar för en skräll här.

Visst är det tveklöst, att Celta Vigo är överskattade här? Dels med svajigheten att ta hänsyn till, men också att de ställs mot ett mer än kapabelt motstånd. Krasnodar ska inte skojas bort som någon lättviktare.

Gemensamt för båda parter är att de haft defensiva problem på sistone. Celta Vigo krossades med 0-5 av Barcelona senast och trots att det här blir en helt annan typ av matchbild, är det klart att sådant kan svetsa sig fast i bakhuvudena på spelarna. En defensivt urusel prestation.

Innan dess; 2-2 hemma mot Espanyol och 1-1 borta mot Sporting Gijón. Knappast resultat att vara nöjda med.

Fastän Krasnodar ska vara den i första hand försvarande parten, kommer de med all säkerhet få sina ytor att ställa om på – och de vet vikten av att lösa ett bortamål. Passande att då möta en motståndare som inte motsvarat förväntningarna – defensivt.

Även Krasnodar har haft defensiva problem på sistone, men vägt upp det med att leverera framåt; 2-2, 3-3 och 1-1 är resultaten i deras senaste matcher. Det sistnämnda kom i bortareturen mot Fenerbahce i den förra EL-slutspelsrundan. Som ni ser, då löstes också det där bortamålet…

BLGM – ja spelas till massiva 2,30 x insatsen hos Bethard. Plockar den, utan att tveka, minst 20 punkter neråt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 9/3
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: