Speltips inför Celta Vigo – Las Palmas 3/4: Goda målmöjligheter

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2017

Mittenmöte i Primera División mellan två avslappnade parter i Celta Vigo och Las Palmas. Det är vad måndagen har att bjuda på, varpå vi får känsla för ett målspel till strax under dubbelt betalt.

Nummer 11 mot nummer 12. Utan större chans på Europaplatserna eller någon risk att trilla ur serien. Fastän det är en bra bit kvar av spelåret, hade det kunnat vara en hetare match utifrån premissen av poängens betydelse.

Celta Vigo hittas tre poäng ovanför just Las Palmas och det med en match mindre spelad. Extremt mycket ska till för att de ska kunna lösa en Europaplats, men hoppet är inte helt sinat. Full pott de närmsta veckorna och gynnsamma resultat i övriga matcher och utsikterna kan se helt okej ut.

Hindret för Las Palmas att utmana uppåt i tabellen har varit det undermåliga bortaspelet – inte en enda av de 12 senaste matcherna på resande fot har vunnits. Bryts den mardrömssviten här?

Marcelo Diaz, Nemanja Radoja, Carles Planas och svenske John Guidetti missar matchen för Celta Vigo. Avbräcket på den centrala mittfältaren Radoja väger extra tungt. Mauricio Lemos är avstängd och Javi Castellano skadad för Las Palmas del.

Överspelet investeras i

Som det oftast blir på Balaídos, väntar jag mig att det här blir en öppen och underhållande historia.

10 av Celta Vigos 12 senaste hemmamatcher har klivit över 2,5-målslinan och flertalet av dem över högre linor än så. Det spelas alltid en framåtlutad och trevlig fotboll inför hemmapubliken, varpå matchbilderna ofta öppnas upp.

Nu möter man ett Las Palmas helt utan press på deras axlar och då är det ännu lättare hänt att matchen tar fart – åt båda håll. Gästerna avslutade med en 1-0-vinst över Villarreal före uppehållet – en matchbild som till stor del präglades av motståndarnas tidiga utvisning. Dessförinnan; 3-4-förlust mot Espanyol, 5-2-kross av Osasuna och ett 3-3-kryss mot Real Madrid.

Fart och fläkt runt Las Palmas, alltså.

Nemanja Radoja är ett stort avbräck på Celta Vigos centrala mittfält. Påverkar inte minst defensiven. Gästernas mittback Lemos är, som nämnt, också out.

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre baljor – spelas till 1,96x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 3/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: