Speltips inför Celtic – Bayern München 31/10: Offensiva avbräck sätter prägel på matchen

Spelbloggare Publicerat: 30 oktober 2017

Det vankas CL-fotboll från klassiska Celtic Park när den tyska maskinen, Bayern München, besöker Celtic i takt med att gruppspelet vänder. Matchen har analyserats och ett fint målspel vaskats fram.

Klockrena nummer ett i Skottland och nummer ett i Tyskland. Celtic söker revansch från 0-3-förlusten borta senast, nu när gruppspelet vänder. En vinst för deras del skulle faktiskt skaka slutspelsdrömmen till liv, även om mycket ska till oavsett.

Bayern München har, precis som väntat, vunnit matcherna över Anderlecht och Celtic, men förlorade mot suveräna Paris Saint-Germain borta och står därför på andraplatsen, med ena foten i slutspelet. Vinst här – och det är klart.

I första hand, egentligen enda prioritet, är att lösa tredjeplatsen för Celtic, den som leder till slutspel i Europa League. De har förlorat matcherna mot PSG och alltså just Bayern klart, för att plockat en 3-0-skalp borta över Anderlecht. Närmast järngrepp om bronsplatsen, med andra ord.

Anthony Ralston, Jozo Simunovic och Erik Sviatchenko är out för Celtic medan de offensiva huvudpjäserna Robert Lewandowski och Thomas Müller i Bayern riskerar att missa. Därutöver har tyskarna Franck Ribéry, Manuel Neuer och Juan Bernat borta.

Müller och Lewandowski out

3-0 skrevs resultatet till Bayern München i det omvända mötet. Celtic hade inte mycket att sätta emot, men mer ska kanske inte kunna krävas. Nu är de på hemmaplan och då kan det bli tuffare för Bayern.

När 90 minuter är summerade kan vi anta att tyskarna kommer stå som vinnare, men med hur stora siffror? Celtic är, som erkänt, klart bättre och stabilare hemma kontra borta. På Celtic Park har flera världspjäser haft småproblem på arenan.

Här är dessutom Robert Lewandowski och Thomas Müller osäkra kort för Bayern. Om de eller någondera av dem tvingas stå åt sidan – rejäla avbräck. Mycket tyngd och spets som försvinner.

Känslan; att det blir ganska tajt och ont om målchanser och det är bara ett plus om ovanstående pjäser missar matchen.

Under 3,25 mål (asian handicap) synas med glädje till oddset 1,89 hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/10
TV:  viasatsport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: