Speltips inför Chelsea – Huddersfield 2/2: Hörnspel i huvudmatchen

Spelbloggare Publicerat: 2 februari 2019

Revanschlustan är stor i Chelsea efter veckans fruktansvärda knockout och de får trots den axla ett stort favoritskap mot Premier League-jumbon Huddersfield Town. Inför matchen presenterar Spelbloggare ett speltips från hörnmarknaden.

Annons:

Lördagens klassiska 16:00-huvudmatch, sänd på Viasat Premium och Viaplay, är utsedd och strålkastarljuset riktas mot Stamford Bridge och mötet mellan Chelsea och Huddersfield Town. Toppen mot botten.

Normalt är det här en match som Chelsea bara ska lunka hem, vinna med komfortabla siffror, men det finns anledning att höja varningssignalerna efter den knockout man åkte på mot AFC Bournemouth i veckan. När de 90 minuterna var summerade stod förlustsiffrorna i 0-4 och det var tveklöst säsongens värsta insats av ”Londons blåa”.

Matchen var dessutom det omsusade nyförvärvet Gonzalo Higuaíns PL-debut och av den insatsen att döma har argentinaren en bra bit till toppformen. Matchen innan, den absolut första i Chelseatröjan, mot Sheffield Wednesday i FA-cupen, var lite sisådär även den.

Hur som helst är det med ett stort favoritskap som Chelsea kommer till spel mot ett Huddersfield Town vars hopp om förnyat Premier League-kontrakt helt håller på att rinna ut i sanden. Nykomlingen är placerade som jumbo efter 11 extremt snåla pinnar på 24 matcher. Räcker av allt att döma inte till.

Hörnspel på Huddersfield

Av de 11 senaste matcherna har Huddersfield förlorat tio och spelat en oavgjord. De stora frågetecknen i Chelsea till trots, ska det väl mycket till för att hela potten inte hamnar hos dem?

Anledning till att tro att Huddersfield åtminstone skulle kunna hålla siffrorna nere finns det oavsett. Vid ett par tillfällen har de ändå förmått att streta emot hyfsat mot seriens större pjäser.

Detta kan tala för att Huddersfield under kortare perioder, kanske också närmare slutspurten, får rulla en del boll och kan komma till offensiva situationer, farliga eller mindre farliga. Fasta situationer kan bli en nyckel i jakten på skrällpinnarna. Försöker komma runt på kanterna?

På resande fot är Huddersfields hörnsnitt på hela 4,5 och hemma snittar Chelsea 4,7 bakåt. Det stärker vår tro på att spelbolagen hamnat något snett med oddssättningen på gästernas hörnlina.

Betfair Sportsbook presenterar oddset 2,60 för Huddersfield över 3,5 hörnor och då finns det ingen anledning att hålla fingrarna borta…

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Huddersfield över 3,5 hörnor
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 16:00, lördag 2/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.