Speltips inför Chelsea – Manchester United 13/3: Målspel till 1,90

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2017

Vilken match! Rivalerna tillika toppklubbarna Chelsea och Manchester United drabbar samman direkt när den nya veckan tar vid. I potten? En FA-cupsemifinalbiljett. Spelet som testas hämtas från målmarknaden.

När det här tipset är skrivet och publicerat har både Arsenal och Manchester City avancerat vidare till semifinalen här i FA-cupen. Under söndagen ska en vinnare mellan Tottenham och Millwall koras.

Det är på allvar nu – och det har man kunnat se på de större pjäsernas prestationer i framförallt kvartsfinalerna. Väl framme i det här skedet av cupen, när titeln hamnar inom räckhåll, ökar insatserna.

Chelsea är mer eller mindre redan klara vinnare av denna upplagas Premier League och har alltså chansen på en dubbel här. Eftersom de inte är ute och spelar i Europa, får man också större utrymme att satsa lite hårdare. Inte behöva städa om i startelvorna. För det är just det – kontinuiteten – som varit en av de främsta förklaringarna till succén.

För Manchester United är det fler bollar i luften. Kampen om Champions League-platserna i serien, Europa League och just FA-cupen. Mycket att stå i och även om man uttryckt en vilja av att satsa på cupspelet – finns det kraft för att gå in helhjärtat?

Lagen är i princip helt skadefria. Ingenting nytt på tapeten.

Tillknäppt?

Det här blir en tajt match, är känslan. En hel del taktiskt. Lite av en match mellan Antonio Conte och José Mourinho.

Manchester United kommer, bortaplan till trots, tillåtas hålla en del boll – men hur kvalitativt innehav, offensivt sett? De har med all säkerhet också en enorm respekt för Chelseas kunskaper och sylvassa omställningsspel, speciellt efter 0-4-förlusten på Stamford Bridge i oktober. Anfaller med försiktighet?

Och det kanske viktigaste av allt för spelet – Zlatan Ibrahimovic är avstängd. Trubbar av offensiven enormt. Lagets i särklass viktigaste pjäs.

Målmöjligheterna för ”De röda djävlarna” ska med andra ord inte överdrivas.

Men känslan är att även Chelsea kan få vissa problem att få hål på ett försiktigt Manchester United. Svårt att se dem tillåtas få lika stora ytor som i spelårets identiska möte i serien. Möter också ett klart mer formstarkt United nu.

1,90 x insatsen får vi för att båda lagen inte förmår att hitta nätet och det är i överkant. Mybet är platsen.

  Rygga spelet hos Mybet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål (BLGM – nej)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 13/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: