Speltips inför Chelsea – Manchester United 19/5: FA-cupfinal!

Spelbloggare Publicerat: 16 maj 2018

Till Wembley Stadium och den efterlängtade FA-cupfinalen. Chelsea och Manchester United ryker ihop om årets sista titel i England – och Spelbloggare håller ena sidan som hyfsat klara favoriter, när oddssättarna ser det som desto tajtare.

Oddsboost: Få 10,00 på Manchester United att vinna! Läs mer här. 

18:15 på Kanal 5. Då smäller det! En vinnare ska koras i klassiska FA-cupen.

Premier League har redan summerats och där landade Manchester United på en andraplats, men har trots det varit svårt ifrågasatta under säsongen, där spelet i sin helhet spelar in och kanske framförallt uttåget mot Sevilla i Champions League. Klart att det sätter sina spår, ändrar känslan.

Chelsea, som kom in spelåret som PL-mästare, stormade det om redan på förhand. Tränaren Antonio Conte och klubbens styrelse har varit i en dispyt angående värvningsfilosofin, där italienaren antydde på bristen på bredd i truppen när Champions League skulle varvas med seriespelet.

Och resultatet? En femteplats i serien. Tack och adjö i CL-åttondelsfinalen. Därför ökar betydelsen av att fixa det här, en titel. Skulle sätta plåster på såren, även om det inte skulle repa alltihopa.

För ”De röda djävlarna” är det stora huvudbryet inför matchen Romelu Lukakus vara eller icke vara. Han har missat tre matcher och är fortsatt ett stort frågetecken. Även Anthony Martial samt Marouane Fellaini står som osäkra. Chelsea saknar David Luiz och Ethan Ampadu.

Givna favoriten: United

Av spelbolagen är Manchester United bara ytterst knappa favoriter och det är ändå anmärkningsvärt när känslan runt dem i det hela är klart positivare och de kom 11 pinnar före Chelsea i serietabellen.

Att värderas in ska också att Chelsea misslyckades med att vinna årets två avslutande matcher, på pappret av de enklare varianterna, när de jagade fjärde- och Champions League-platsen: 0-3 mot Newcastle och 1-1 mot Huddersfield. Ett rejält underbetyg.

Manchester United avslutade för den delen lite halvdant, men står ändå stabilt och färskt i minnet finns 2-1-vinster över Arsenal respektive Tottenham. Det är till och med så att alla av de fem senaste klassiska topp-matcherna i England vunnits – förutom mot de redan nämnda: Manchester City, Tottenham och just Chelsea.

Observera också att matchen spelas på neutral plan, Wembley Stadium. Luras därför och värdera inte av att Chelsea står som hemmalag på pappret.

Det skulle inte vara minsta chockerande om det här slutade upp i en tajt förlängningshistoria, men favoriter i matchen ska i alla fall Manchester United ses som. Ganska klara sådana.

Manchester United +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – är ett klipp till 1,95 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 500 kronor att spela för, med bara 500 insatt!

Speltips:

Speltips: Manchester United +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (200% extra upp till 1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:15, lördag 19/5
TV:  kanalfem logo
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.