Speltips inför Chelsea – Norwich 17/1: Tätt omspel i cupen

Spelbloggare Publicerat: 17 januari 2018

Hör och häpna: Chelsea har radat upp tre mållösa matcher efter varandra! Till omspelet mot Norwich City i FA-cupen hoppas man kunna få proppen ur, men det blir lättare sagt än gjort. Målsnålt på nytt?

Norwich – Chelsea: 0-0
Chelsea – Arsenal: 0-0
Chelsea – Leicester: 0-0

Det sprudlar inte direkt om Chelsea, för att uttrycka det milt. Den offensiva udden har varit uppseendeväckande avtrubbad, med en betydande motvikt att försvarsspelet tajtats till. Men det är klart, av ett lag av deras kaliber finns mer att kräva.

Eftersom titelchansen är borta i Premier League, borde FA-cupen kunna ses som ett sätt att sätta lite krydda på spelåret.

Norwich har fortfarande chansen att bli en del av de som plockar playoffplatserna i Championship, men har knappast övertygat hittills och det finns mycket att justera. Insatsen i första matchen mot Chelsea här lovade mycket, men ändå sitter de lite i klistret eftersom det vankas bortaomspel nu.

Oddsen visar på det: 1,08-12,00 står de i för vilken sida som ska avancera vidare. Men att dra det så långt är väl att underskatta Norwich?

Underspelet plockas

Ett roterande Chelsea, som har uppenbara problem med målskyttet, mot ett formstarkt och på senare tid även försvarsstarkt Norwich. Bäddar inte det för en mer tillknäppt historia på Stamford Bridge?

Norwich har, som nämnt, fått fart under fötterna på sistone och den stora skillnaden är hur försvarsspelet justerats till det bättre. Nollan är hållen i fyra av de fem senaste matcherna och inte en enda har förlorats.

Detta medan spelare som Àlvaro Morata och Eden Hazard väntas stå åt sidan i Chelsea. Mycket offensiv kraft som försvinner, inte minst. Bakåt borde ”Londons blåa” hålla hyfsad koll på motståndarna.

Givetvis ska Chelsea räknas som stora favoriter, men till de rådande oddsen finns det inte ett knyst som lockar oss med spelen till deras favör. Istället – målsnålt?

Under 2,5 mål köper vi till 2,30 x insatsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 17/1
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: