Speltips inför Chelsea – Roma 18/10: Offensiva avtryck

Spelbloggare Publicerat: 18 oktober 2017

Vilken match! Chelsea mot Roma i London. Här tar ni del av allt inför matchen, oddsen och som alltid – ett vasst speltips. Detta hämtas från målmarknaden.

Gruppfinal har vi att se fram emot i Champions Leagues grupp C – en match som skapar eko världen över. Det här kan bli fantastiskt bra, tro inte annat.

Chelsea har levererat resultat av absolut toppklass. Azerbajdzjanska Qarabag krossades med tennissiffrorna 6-0 i premiären, för att sedan vinna en oerhört svår bortamatch mot Atlético Madrid med uddamålet. Sista ordet fick inhopparen Michy Matshuayi i den 94:e minuten, den absoluta slutsekunden.

Nu är det dock med lite dunkel form som Chelsea tar emot Roma. Det blev en oväntad derbyförlust borta mot Crystal Palace förra veckan och precis före uppehållet en 0-1-förlust när toppkonkurrenten Manchester City besökte Stamford Bridge.

Glädjande besked för Londons blåa är att Àlvaro Morata ser ut att kunna spela, efter en kortare tids skadefrånvaro. Däremot saknas N’Golo Kanté, Victor Moses och eventuellt Danny Drinkwater.

Även Roma kommer från en mycket tuff torsk, mot Serie A-ettan Napoli. 0-1 på hemmaplan. Dessförinnan var fem vinster uppradade och i Champions League är de tvåa efter oavgjort mot Atlético Madrid och vinst över Qarabag. Tre poängs försprång mot de förstnämnda och två upp till just Chelsea.

Försvarsklippan Kostas Manolas samt Stephan El Shaarawy är indisponibla för Roma. Kevin Strootman är inte helt hundra, men det mesta talar för att han kan medverka från start.

Roma blir att se upp med

Alltför stort kanske man inte ska dra på angående Chelseas två förluster, men det är klart att viss oro finns för formen. Om det inte betyder tapp – i alla fall insläppt mål?

Offensivt har Roma flera pjäser av världsklass och de lämnar sällan en match mållösa. Mot ett dippande Chelsea kan de absolut se möjligheterna att skrälla till det; att sätta avtryck i målprotokollet.

Det är dessutom ett Chelsea som visat upp mest i det offensiva spelet – stundtals varit en målmaskin. Som ett mindre positivt symptom på det har det dock blivit en del insläppta likväl.

Chelsea kan se till att nästintill säkra slutspelsplatsen här; kommer med största säkerhet vilja greppa taktpinnen, men är absolut inte utan fara.

Mål åt båda håll? Till 1,83 x insatsen är det värt att kasta in ett par polletter…

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 18/10
TV:  tv3sport logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: