Speltips inför Chelsea – West Ham 8/4: Givet målspel i derbyt

Spelbloggare Publicerat: 7 april 2018

Det är inte vilken match som helst som sätter punkt för den här Premier League-veckan – ett Londonderby mellan Chelsea och West Ham United. Att Spelbloggare.se därutöver hittat ett mycket smakrikt speltips inför matchen, sätter bara extra piff på det hela!

Vi snackar inte om det största av derbyn, lite speciell karaktär är det alltid på den här typen av matcher.

Efter att West Ham sopat banan av bottenkonkurrenten Southampton ser kontraktet ut att lösas utan att ens behöva svettas för det inför den sista delen av spelåret. Detta när man har fem pinnar ner till den nämnda konkurrenten, på den sista av nedflyttningsplatser. Flera konkurrenter hittas också däremellan, så livlinorna det finns ett antal livlinor.

Chelsea kommer från en match av helt omvänd karaktär från West Hams. Derbyt hemma mot Tottenham Hotspur förlorades, 1-3, och det satt spiken i kistan över att de inte kommer kunna lösa en plats i topp fyra, bland de som får spela Champions League-fotboll nästa upplaga.

Sanningen är den att Chelsea haft stora bekymmer sedan en bra tid tillbaka – med blott en vinst under ordinarie tid på de sju senaste försöken samt fyra förluster på dessa. En titelchans har klubben ändå kvar – i FA-cupen. Där väntar semifinal om ett par veckor.

Thibaut Courtois, Chelseas stjärnmålvakt, missade derbyt mot Tottenham och är i riskzonen att missa även denna match. Förutom det är bland andra David Luiz skadad samt Pedro tveksam för spel.

Deras skadelista är dock inte i närheten av lika välfylld som West Hams. De har trion bestående av Manuel Lanzini, James Collins samt Chicharito osäkra och ett flertal pjäser, som Andy Carroll, out. Startelvan ser ut att bli likadan som sist, i 3-0-vinsten över ”The Saints”.

Målspelet lockar

Skrällspelen lockar. Vissa målspel lockar ännu mer.

Chelsea har tappat stilen helt i deras försvarsspel: uppträder ofta svajigt och släpper in alldeles för enkla mål. Mål bakåt har det faktiskt blivit i sju raka tillställningar, varpå varningsflaggorna är högt upphöjda.

Inte minst offensivt visade West Ham klassen mot Southampton senast, med tre baljor framåt, och de har nu nätat i 6/7 senaste matcherna. Lagets defensiv har dock varit, och är fortsatt, ett orosmoln. Svårt att se dem hålla nollan på Stamford Bridge, som de lyckades med i det omvända mötet mot Chelsea.

Mål åt båda håll? Absolut! 2,20 är oddset – överraskande generöst – och det hittas hos Ohmbet.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 17:30, söndag 8/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: