Speltips inför Chievo – Cagliari 29/3: No-brainer till spel

Spelbloggare Publicerat: 29 mars 2019

Härnäst tar vi oss till Stadio Marc’Antonio Bentegodi där Serie A:s hopplösa jumbo Chievo tar emot ett pressat och bortasvagt Cagliari. Matchen har analyserats på djupet och speltipset är en äkta no-brainer.

Annons:

Toksist. 28 matcher och 11 pinnar. 14 upp till säker mark när tio matcher återstår att spela. Det står i praktiken redan klart att Chievo kommer spela Serie B-fotboll spelåret 2019/20. Hur ska man då förmå att tända till? Gnistan, den blir extremt svårfunnen.

Och när det enbart blivit en enda vinst av 28 möjliga är det uppenbart att de helt enkelt inte har standarden för den här nivån. Nu ska hedern i den mån som är möjlig bara se till att bevaras.

Jumbon stod emellertid för en riktig toppinsats precis före den landslagssamlingen som nu är till sin ända, för snart två veckor sedan – när ett 1-1-kryss löstes borta mot Europajagande Atalanta. Det var dock med kniven hårt pressad mot strupen och sett till chanserna som släpptes till var det närmast ett under att pinnen kunde kammas hem.

Gästerna visade framfötterna i ett flertal matcher före uppehållet och samlade under den perioden ihop en skörd som inneburit ett betydande lyft från den absoluta botten. Nu har de sex poäng som håller dem ovanför bottentrion och kampen för nytt kontrakt ser därmed ljus ut.

Det är dock på hemmaplan som dessa skalper kommit – tre raka vinster över Parma, Inter och Fiorentina – medan bortaspelet fortsatt lämnat mycket att önska. På resande fot är det facto sex raka matcher förlorade och allt som allt står resultatraden i 1-3-10.

Fel favorit

Hur ska man då tänka, värdera matchen på förhand? Ett hopplöst uselt Chievo som kommer skickas ut Serie A med huvudet före mot ett Cagliari som ytterst sällan lyckas leverera resultat på bortaplan. Som nämnt: en vinst, tre kryss och tio förluster.

Vi vill, trots det katastrofala bortafacit, se Cagliari som favoriter – om än relativt knappa sådana. De har bra mycket större kvalitéer än Chievo, som mer eller mindre bara har den lilla heder som finns kvar att behålla, och kämpar även för förnyat kontrakt i förstadivisionen.

Mot sämre motstånd har Cagliari ofta förmått att föra danserna på bortaplan, utan att få resultat för det. Känslan är att det ska kunna släppa och med de fina prestationerna före uppehållet som stärkt dem – varför inte redan här, mot seriens stora slagpåse?

Dubbla insatsen för Cagliari +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kr omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Cagliari +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 29/3
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.