Speltips inför Chievo – Milan 25/10: Oddssättarna snett ute

Spelbloggare Publicerat: 25 oktober 2017

Spelbolagen är helt fel ute inför onsdagens Serie A-match mellan Chievo och Milan, som vi trycker på är en helt öppen historia. Detta öppnar för ett stort värdespel.

Chievo svävar över molnen – riskerar de att tas ner på jorden? Så kan det mycket väl vara, men när är svårt att sia och klara tendenser till den där dippen har ännu inte synts till. Sex förlustfria matcher, tre vinster och tre oavgjorda, har inneburit att de studsat upp till sjundeplatsen och således nosar på Europaplatserna i Serie A.

Sinom tid ska de förstås neråt i tabellen, men som det ser ut kan de absolut tänkas landa på den övre tabellhalvan. Senast kommer de från en 3-2-skalp mot Hellas Verona. Lite småsvajigt spel möjligen, särskilt med tanke på att de spelade över halva matchen med en man mer på planen.

Och på tal om svajigt – Milan. Alla de urstarka namnen, nyförvärven, som kommit in har inte fått det att klicka med varandra, vartefter resultaten uteblivit. En blek elfteplats parkeras på i Serie A och man har inte vunnit på fyra matcher. 0-0 hemma mot Genoa sist var förstås en besvikelse, men det är svårt att leverera bättre med decimerat manskap i nära på 70 minuter. Den brutala besvikelsen, Leonardo Bonucci, visades ut.

Stort utbud av tänkbara spel

3,60-3,40-2,30. Att oddssättarna är snett ute är tveklöst – hur kan Milan ses som såhär pass stora favoriter? Om de ens ska vara sådana, ska de vara mycket knappa. Spelmöjligheterna som öppnas upp till följd av detta är stora och man får sätta sin risknivå. Mer eller mindre allt till Genoas favör lockar.

Materialet som Milan har är av toppklass i Serie A, men de får helt enkelt inte till det och både resultaten och spelet sviker. Insatsen i 2-3-förlusten i derbyt mot Inter för ett par veckor sedan var det facto stark – och därför måste det kännas extra tufft med de två senaste besvikelserna; 0-0 mot AEK Aten och dito mot Genoa – båda matcher hemma.

Chievo rullar vidare. Sex raka utan förlust och däribland en vinst över Fiorentina. De kan förstås tas ner på jorden när som helst, men värdespel kan antas komma dyka upp på dem – tills detta händer. Behöver verkligen inte vara nu.

Dessutom saknar Milan Leonardo Bonucci. Det kan diskuteras om det överhuvudtaget är ett avbräck, så svag som han varit. Dock sällan gynnsamt att rotera i backlinjen. Chievo rapporteras ha hela truppen intakt.

Chievo +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till 2,06 x insatsen. Det tackar vi varmt för, Bethard!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Chievo +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 25/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:   viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: