Speltips inför Chievo – Pescara 26/2: Målkalas att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 25 februari 2017

Med en enorm proppen ur-prestation i bagaget kommer Pescara på besök till Stadio Marc’Antonio Bentegodi, där Chievo väntar. Målpolletter slussas in!

Mitten möter botten i italienska Serie A-

Chievo är fast i det bekväma, men ack så hopplösa mittenskiktet av tabellen; placerade elva, en bra bit bortom Europaplatserna, liksom nedflyttningszonen. Blir att slåss om enskilda platser uppåt och neråt. Litet mål att nå upp på den övre tabellhalvan?

Formen är lite svårbedömd för Chievo. 1-3-förlust mot Napoli senast, vinst med samma siffror över Sassuolo dessförinnan. Ser vi de senaste veckorna – merparten bra.

Gällande Pescara har det bara varit mörker under spelåret. Den enda vinsten – innan senast – kom över skrivbordet och på planen hade alltså inte en enda vunnits. Förra veckan fick man dock en brutal proppen ur-prestation när Genoa krossades med 5-0 inför hemmapubliken!

Tabelljumbo är de dock alltjämt, Pescara. Upp till säker mark är avståndet på tio pinnar. Skulle krävas ett mirakel för att överleva.

Sergio Pellissier saknas för Chievos del medan Pescara får klara sig utan Jean-Christophe Bahebeck, Alberto Gilardino och Hugo Campagnaro.

Målpolletter – in!

Defensivt är Pescara rentav urusla. Framåt har de däremot lyckats med en hel del, framförallt på sistone.

Det är bara titta på Pescaras målproduktion framåt i de senaste matcherna; fem, tre, två respektive ett mål. Då har Genoa, Torino, Lazio och Fiorentina stått för motståndet. Antalet insläppta i dessa? 0, 5, 6, 2. Hela sju raka matcher har klivit över 2,5-målslinan.

Och stärkta den här fantastiska prestationen, kan vi räkna med ett Pescara som vill framåt i banan, bortaplan till trots.

Chievo väntar alltså på Stadio Marc’Antonio Bentegodi. De må inte vara det lag som det sprudlar mest om, men det har blivit en del mål på sistone; 1-3-förlust mot Napoli och dessförinnan vinst med de omvända siffrorna över Sassuolo. Full rulle åt båda håll där.

På hemmaplan kommer Chievo försöka – och lär också klara det – ta över taktpinnen, pressa ner ett skört Pescara, men jumbon har också visat prov på en vass offensiv på sistone.

Vi kan väl inte annat än att investera i målen till de siffror som dukas upp? Låt oss säga – 2-2.

Över 2,5 mål klickas i till 1,70x hos Mybet.

  Rygga spelet hos Mybet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 26/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: