Speltips inför Chile – Uruguay 25/6: Gruppfinal i Copa America

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2019

Gruppfinal mellan Chile och Uruguay är vad som väntar natten till tisdag den 25 juni. Det går inte att förvänta sig annat än underhållning här.

Annons:

Efter en intensiv vecka är vi redan framme vid den tredje och sista gruppspelsomgången i Copa America. I den sista gruppen, där lag som Chile och Uruguay klev in som favoriter, är också framme vid den sista omgången. Här är det uppenbart att Chile och Uruguay är de två bästa lagen, men med det sagt är det inte helt avgjort att dessa båda tar sig vidare till slutspelet.

Anledningen är att Uruguay föll igenom lite och bara fick 2-2 mot Japan i den senaste omgången. Plötsligt har japanerna en livlina för att hålla sig över vattenytan, medan Uruguay måste ta poäng mot Chile i den sista omgången för att inte riskera att missa slutspelet. Tungt värre.

Med det sagt ska det gå att lösa utan att det här blir riktigt deppigt, inte minst med tanke på att Japan alltså har en direkt svag målskillnad efter 4-0-förlusten mot Chile i premiären.

Chile har full pott efter två raka vinster och är sin vana trogen mycket starka i denna turnering. De regerande mästarna har en förmåga att prestera när det spelas mästerskap i egen världsdel. Detta trots att laget alltså inte ens fanns med i sommarens världsmästerskap. Svindlande.

Målspel i gruppfinalen

Chile har imponerat med två raka vinster och har då kunnat formera sitt starkaste lag i matcherna. Det ska inte underskattas vad det har för betydelse. Sin vana trogen är det chilenska landslaget också manstarkt i den här turneringen och de regerande mästarna har visat sig villiga att gå hela vägen igen.

Det är också svårt att anklaga Uruguay för någonting annat än att ha en riktigt stark trupp också. Det finns inte heller där några avbräck som man behöver lägga full vikt på i det här skedet.

Hur som helst tyder resultaten på att Chile varit aningen hetare, men spelmässigt är det hugget som stucket mellan lagen. I våra ögon är det också två lag med ungefär samma potential, även fall Uruguays potentiella högstanivå förmodligen är högre med tanke på de offensiva spelare som fyller ut anfallet.

Båda lagen göra mål spelas hur som helst till 1,87 gånger insatsen hos Betfair här. Det känns osannolikt att båda lagen inte skulle gå för att vinna gruppen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  01:00, tisdag 25/6
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.