Speltips inför Colombia – Bolivia 23/3: Hopknåpat kombinationsspel

Spelbloggare Publicerat: 21 mars 2017

Det sydamerikanska VM-kvalet återstartar och först ut är Colombia och Bolivia på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez, var avsparken tas redan 21:30 under torsdagskvällen, svensk tid. Efter att ha tittat närmare på oddsen, landar vi i en spelslutsats värd 1,71x.

Måstematch för Colombia, som är på efterkälken i kampen om VM-platserna. De riskerar redan i det här stadiet, detta kval, att trilla ur; är just nu sexa av tio nationer och har en pinne upp till playoffplatsen och två till de åtråvärda topp fem-platserna.

Visserligen må det vara en del kvar av kvalet, men att tappa mot motståndare av Bolivias standard duger inte om det ska bli på tal om något världsmästerskap i Ryssland 2018. Tre poäng är det enda som räknas.

Mer hopplös är situationen för just Bolivia, men det var också helt väntat. Det finns inte kvalitet att på allvar utmana de stora jättarna, vilket deras tabellposition också understryker; 2-1-9 i resultatraden och en nästjumboplats. Endast Venezuela har varit sämre, om än knappt.

Vinner – och håller nollan

Nåja, nu ska vi baka ihop det här; klasskillnad, Colombia urstarka hemma och Bolivia löjligt tunna borta. Vad landar det i?

Given fördel, Colombia. Trots att spelbolagen givetvis är med på de noterna, finns det ett par marknader där det finns intressanta siffror att hämta hem.

Ser vi till Bolivias bortarad i kvalspelet hittills, står de med sex förluster av sex möjliga. Endast i en av dessa matcher har nätet hittats, och det var mot ett Paraguay som är betydligt sämre än Colombia. Totalt uddlöst.

Colombia är solida hemma och ska inte ha några problem att spela hem de tre poängen här. Offensivt har de dock vissa bekymmer med en Radamel Falcao i superform skadad medan Carlos Baccas status är smått osäker. Första- och eventuellt det andra spetsvalet som försvinner.

Detta minskar såklart sannolikheten för att siffrorna ska skjuta i höjden, men mycket ska fortfarande till för att Colombia inte ska vinna eller överhuvudtaget släppa in mål i en match som denna.

Colombia vinner och håller nollan spelas som en färdighopknåpad kombination hos NordicBet. 1,71 x insatsen får vi för det och det är mer än acceptabelt.

  Rygga spelet hos NordicBet – Få 1 000 + 400 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Colombia vinner och håller nollan
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 21:30, torsdag 23/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: