Speltips inför Colombia – Chile 29/6: Tungt möte i Copa America

Simon Pålsson Publicerat: 27 juni 2019

Det känns väldigt tätt på förhand inför mötet mellan Colombia och Chile i Copa Americas kvartsfinal den 29 juni 2019.

Annons:

Efter ett intressant gruppspel är det nu äntligen dags för det intensiva slutspelet i Copa America. Sin vana trogen är det här en turnering som bjuder upp de bästa sydamerikanska landslagen och när vi väl är framme vid slutspelet är det i stort sett bara tungviktare kvar.

Två lag som efter ett lyckat gruppspel också tagit sig hela vägen till kvartsfinal är Colombia och Chile. Tack vare sin starka inledning på mästerskapet har båda lagen dessutom hamnat på den bra halvan av slutspelsträdet. Därmed slipper vinnaren här att möta både Brasilien och Argentina i en eventuell semifinal. En stor, stor fördel.

Chile har som bekant två raka finaler (och vinster) mot Argentina i Copa America och skulle såklart ha gott självförtroende om man stötte på Lionel Messis lag i den avgörande matchen även den här sommaren.

Colombia är alltid en kandidat till att vinna hela rasket med tanke på den otroliga offensiv som laget har att tillgå. Tre raka vinster, alla i kontrollerad stil, vittnar dock om att det är ett bättre organiserat och mycket defensivt starkt Colombia den här gången. Visst är det så man brukar vinna turneringar?

En väldigt tät historia

Innan turneringen blev den viktiga spelaren Luis Muriel skadad för Colombia. Då det rör sig om en knäskada har han inte kunnat spela någonting och kommer inte heller att göra det i den här turneringen.

Då ska sägas att Chile inte har några skador eller avbräck. Med andra ord har såväl Colombia och Chile klarat sig fram till kvartsfinalen utan nya skador. En stor fördel för oss neutrala åskådare att få se två fulla lag alltså.

Det hade kunnat innebära att vi nu stod inför en väldigt intensiv historia mellan två starka offensiva lag som vill flexa sina muskler. Men så tror vi dessvärre inte att det blir. Det här är snarare två kontrollerade, starkt organiserade lag.

Under 2,25 mål (asian handicap) spelas därför till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, lördag 29/6
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.