Speltips inför Colombia – Qatar 19/6: Viktigt möte

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Colombia öppnade turneringen med en vinst och behöver nu en till för att koppla greppet om gruppsegern i Copa America. Qatar står för motståndet.

Annons:

Colombia öppnade Copa America med ännu en fin skräll när laget slog Argentina med 2-0 i sin premiär. Detta i en match som det colombianska landslaget var klart vassare i, även fall tillställningen rent spelmässigt artade sig på lite annorlunda viss. Där och då visade sig Colombia vara en seriös utmanare även i den här turneringen.

I den andra omgången ska laget nu möta Qatar, ett landslag som kanske inte riktigt hör hemma i Copa America. Eller vad säger ni? Känns Qatar som ett sydamerikanskt landslag? Nej, så är det såklart inte. Däremot är Qatar precis som Japan speciellt inbjudna till att spela den här turneringen och det är mycket tacksamt för ett landslag med liten erfarenhet.

Qatar öppnade faktiskt turneringen med en stark insats mot Paraguay och även fall Paraguay var vänliga nog att skänka ett mål till sina motståndare stod Qatar för en minnesvärd insats. Att få med sig 2-2 är på alla sätt ett starkt resultat för ett landslag med allt annat än diger erfarenhet från spel i stora sammanhang.

Med det sagt sitter Qatar inte på en trupp som skrämmer särskilt många och sånär som på ett par enstaka spelare finns det inte heller några namnkunniga spelare att lägga vikt vid.

Given favorit

Luis Muriel fanns inte med i den inledande matchen mot Argentina och ser inte ut att kunna spela någonting alls i hela Copa America. Detta då han ådragit sig en knäskada, en tung sådan, som håller honom borta från spel. Med det sagt har Colombia inga andra avbräck att förhålla sig till och sitter på ett lag med otrolig kapacitet i offensiven. Radamel Falcao däremot är osäker till spel av sportsliga skäl. Kan han verkligen peta målskytten Duvan Zapata ännu en gång?

Qatar, ett landslag som vi och många andra har lite kvar för att kunna utan och innan, har inga saknade spelare inför den här matchen. Om det ska finnas någon som helst chans till skräll mot det colombianska landslaget är en osedvanligt stark prestation ett måste här. En poäng vore för övrigt en ordentlig fjäder i hatten.

I våra ögon är Colombia alldeles för bra och vi tror på en säker vinst. Colombia -1,5 spelas till fina 2,07 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Colombia -1,5
Odds:  2,07 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  23:30, onsdag 19/6
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.