Speltips inför Colorado Rapids – New England Revolution 5/7: Tungt MLS-möte

Simon Pålsson Publicerat: 3 juli 2019

Det känns som att favoritskapet är lite skevt inför mötet mellan Colorado Rapids och New England Revolution i MLS.

Annons:

Det är Major League Soccer för fulla muggar just nu och den som vill spendera nätterna med mer fotboll gör bäst i att ratta in Strive där samtliga matcher alltså sänds. Just natten till fredag spelas ett par intressanta matcher av stor vikt.

I tabellens lite nedre regioner ska Colorado Rapids få besök av New England Revolution i ett möte som båda gärna vinner. För att inte halka ifrån ännu mer och för att ge sig själva chansen att nå slutspel krävs uppryckning illa snabbt.

Hemmalaget vann faktiskt mot Los Angeles FC – ett avbräcksgäckat lag – senast med 1-0 på hemmaplan. Men det var det första fina resultat på ett par veckor.

New England Revolution vann å sin sida mot Houston Dynamo och har ett par fina insatser med sig på senare tid. Senaste förlusten i MLS kom så sent som 9 maj. Det är med andra ord ett synnerligen svårslaget lag.

Felaktig favorit

Colorado Rapids saknar, precis som flera andra lag i Major League Soccer, spelare som är iväg på landslagsuppdrag. Det rör sig mestadels om spelare som spelar Copa America då den sydamerikanska kopplingen till USA och den amerikanska fotbollsligan är fortsatt tydlig.

Jonathan Lewis spelar inte. Jack Price, Sam Nicholson, Deklan Wynne och Kortne Ford ser också ut att missa. Rätt många, rätt tunga tapp. Samtliga dock på grund av skador och inte landslagsuppdrag.

New England Revolution har en klart bättre truppsituation inför det här tuffa mötet på bortaplan. Det finns saker som talar till deras fördel, bland annat att Michael Mancienne enligt rapporterna är den enda spelaren som riskerar att missa det här mötet. Det finns också chans att han ändå spelar.

I våra ögon finns det inte en klar favorit här och att spelbolagen då målar upp hemmalaget som solklara sådana känns bara märkligt. Därför kliver vi in på ett motsatt spel och letar värdet här.

X2 – eller i det här fallet +0,5 i handikapp på New England Revolution – kan spelas till 1,94 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  New England Revolution +0,5 (samma som X2)
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  03:00, fredag 5/7
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.