Speltips inför Colorado Rapids – Seattle Sounders 5/7: Nattmacka från USA

Spelbloggare Publicerat: 4 juli 2018

Mål, mål, mål! Här kan det bli att åka av. Från mötet mellan Colorado Rapids Seattle Sounders under natten mot torsdagen, svensk tid, har klart spelvärde identifierats.

Annons:

VM 2018 har haft paus under onsdagen och under natten mot torsdagen blir det istället fullt fokus på den andra sidan Atlanten, Major League Soccer och Western Conference.

Det handlar här och nu om Western Conferences nästjumbo mot tredjejumbo. Två klubbar som inte lyckats leverera som önskat, men ännu drömmer om playoff och slutspel. Det är långtifrån kört.

Colorado Rapids har också rätat på ryggarna och står nu stärkta med två raka vinster och tre utan förlust. Sist städades Vancouver Whitecaps undan med 1-0 på bortaplan och dessförinnan Minnesota United med 3-2 hemma. Innan dessa matcher hade det blivit blott en pinne på tio matcher. Är det nu det ska vända – på allvar?

Några större tendenser till att det skulle vända för Seattle Sounders har däremot inte märkts av. Förlusterna duggar tätt och blott en vinst på de åtta senaste matcherna, varav sju i MLS, är facit.

En av orsakerna till denna dipp kan enkelt förloras i det enorma frånvarobekymmer som tynger Sounders. Jordan Morris och Handwalla Bwana är skadade, Gustav Svensson spelar VM och upp emot ytterligare fem spelare riskerar att missa den här matchen. För Colorado är enbart Marlon Hairston ett tveksamt kort.

Statistiken talar starkt för spelet

Ur ren formaspekt, kombinerat med Seattle Sounders stora frånvarolista, skulle ett spel på Colorado Rapids kanske kunna locka, men istället tar vi och siktar in oss på målmarknaden och specifikt ett överspel.

När Colorado spelar på hemmaplan, är det alltid med en offensiv approach och detta har i synnerhet märkts av under de senaste månadernas tid. Sex raka matcher på Dick’s Sporting Goods Park har passerat 2,5-målslinan och inte en enda av de tio senaste klivit under 1,5-ditot.

Nu är det också ett Seattle som fått visst uppsving på målfronten som kommer på besök – dessvärre för deras del också kombinerat med att alltfler mål släpps in, varpå man inte förmått att lyfta. Fyra raka matcher har innehållit minst tre mål.

Här kommer förstås Colorado Rapids pusha på framåt, mot en motståndare ur slag, och då kan knutarna lätt lossas upp på planen.

Över 2,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid två mål – köper vi till oddset 1,70 hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 03:00, torsdag 5/7
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.