Speltips inför Crystal Palace – Manchester United 5/3: Måndagsfotboll från Premier League

Spelbloggare Publicerat: 5 mars 2018

Två olika typer av spel lockar oss inför måndagens Premier League-match mellan Crystal Palace samt Manchester United – och av dem kan man plocka lite hur som helst. Här: odds, statistik och alltså ett rykande hett speltips.

Botten mot toppen. Den nuvarande tredjejumbon och tabelltrean.

Crystal Palace är alltså i området som innebär att de skickas neråt i seriesystemet, men så tätt som det är i botten och när konkurrenterna har en match mer spelad skulle en trea kunna ta upp dem till trettondeplats, fem uppåt.

Runt årsskiftet, december och januari, fick Crystal Palace ett rejält uppsving, men reaktionen på den har varit tydlig: fem matcher utan vinst och nu två raka förluster, mot Everton respektive Tottenham.

De sämre resultaten kan förklaras på flera sätt, förstås – men en faktor som verkligen spelar in är den enorma skadelistan. Upp emot 14 spelare riskerar att få stå åt sidan här! Unik situation. För Manchester United är Zlatan Ibrahimovic aktuell för en bänkplats nytt och Victor Lindelöf för en startdito.

Manchester United har ett hektiskt schema framöver: med seriespel, där en Champions League-plats ska säkras, retur mot Sevilla i nämnda CL-slutspelet samt vidare FA-cupfotboll.

Premier League tredjeplats återfinns ”De röda djävlarna” på och sist plockades en blytung trea när 0-1 vändes till 2-1 hemma mot Chelsea. På resande fot har det däremot funnits en del bekymmer…

Nytt målunderspel

Det skriker ju inte mål här, kan undertecknad slå fast och förvånas även över de oddsen som är presenterade på de aktuella marknaderna: fokus – målen.

Crystal Palace kommer såklart falla bak i positionerna denna afton: försvara och försöka ställa om effektivt. Mot Tottenham senast, även då på hemmaplan, var det receptet bara minuter från att bära frukt. Matchens enda balja släpptes in i matchens slutspurt.

Fyra raka hemmamatcher för Palace har nu innehållit max två mål. En av dessa var mot de blivande mästarna samt serieledande Manchester City, 0-0.

Manchester United är stabila bakåt, men fortsätter ha problem framåt och väldigt tydligt är det just på bortaplan. Innan 2-1-vinsten, som också var hemma, över Chelsea sist hade fem raka matcher klivit under 2,5 mål.

Mot en motståndare som faller tillbaka – målsnålt på nytt när United är i farten? Även skrällspelen, plushandikappen på Palace, är av intresse. Men – målfokus!

Under 2,5 mål är absolut värt att spela till 1,85x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 5/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: