Speltips inför Crystal Palace – Tottenham 25/2: Tidig eftermiddagsmatch

Simon Pålsson Publicerat: 22 februari 2018

Det finns onekligen en hel del ångest inblandat när Crystal Palace och Tottenham gör upp i den tidiga matchen den här Premier League-söndagen. I vårt speltips tar vi gästernas parti.

Det här är säsongen som Tottenham har tagit ytterligare steg i sin utveckling och på allvar utmanat de riktigt stora. Det har blivit tydligt i det europeiska spelet, där laget vann gruppen före Real Madrid och Borussia Dortmund i Champions League.

Trots det har laget haltat en del i ligaspelet och tappat många onödiga poäng. Med bara våren kvar av säsongen finns det inte utrymme för fler misstag om det ska bli Champions League även nästa säsong, varpå varje match handlar om att ta tre poäng nu. Det är med andra ord lagets ingångsvärde inför söndagens bortamatch mot Crystal Palace på Selhurst Park.

Hemmalaget är också i behov av poäng och trots att spelet faktiskt ser ganska bra ut nu finns det all anledning att vara orolig här. Målskyttet fungerar väldigt bra och Londonlaget gör så gott som alltid mål, men dessvärre släpper Crystal Palace in för mycket. Ser vi till tabellen är Crystal Palace i allra högsta grad indragna i bottenstriden med samma poäng som Swansea på nedflyttningsplats. Snart måste det hända något här!

Tottenham är för starka här

Det stora problemet för hemmalaget är det minst sagt sargade lagbygget, där det kryllar av skador och där många nyckelspelare helt enkelt inte är tillgängliga för Roy Hodgson. Håll nu i hatten, för här kommer samtliga spelare som missar matchen. Wilfired Zaha, Connonr Wickham, Scott Dann, Jason Puncheon, Jeffrey Schlupp, Ruben Loftus-Cheek, Bakary Sako och Julian Speroni. Som om det inte vore nog är även Martin Kelly och Mamadou Sakho högst osäkra till spel. Anmärkningsvärt.

Det går att jämföra med Tottenham som bara har Toby Alderweireld lite osäker till spel och förhoppningen är att belgaren ska kunna sitta på bänken, om inte nu så väldigt snart. I övrigt kan Mauricio Pochettino dessutom sätta bästa lag på banan då returmötet med Juventus i Champions League är ytterligare en vecka bort. Veckans omspel mot Rochdale ska inte störa någonting här.

Skadeläget, formen, klasskillnaden, fokus och poängsuget. Det finns mycket som talar för Tottenham och vår känsla är att Crystal Palace inte håller ihop här. Å andra sidan lär laget klara sig kvar tack vare många fina spelare, en stark manager och ett spel som i grunden håller bra klass. Men det är inte här och nu poängen ska tas.

Tottenham -1 (asian handicap) spelas till 1,81 gånger såsen hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsseger.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tottenham -1 (asian handicap)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  13:00, söndag 25/2
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: