Speltips inför CSKA Moskva – Röda Stjärnan 21/2: Ingen idé att ändra på ett vinnande koncept

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2018

Varför ändra på ett vinnande recept? Det är med den inställningen vi tar oss an Europa League-matchen mellan CSKA Moskva och Röda Stjärnan, med ett tillhörande speltips.

Returomgången i Europa Leagues sextondelsfinal tjuvstartar redan under onsdagen, 18:00, med den här matchen. Ett utmärkt sätt att ladda upp inför Champions League-matcherna som väntar senare under kvällen.

Och när vi därutöver hittat ett spel som lockar varmt från matchen, då blir det bara ännu mer intressant.

Inför returen är ställningen oavgjord, 0-0, och precis som vi väntade oss av det inledande mötet blev det en tillknäppt liksom målsnål historia. Vårt speltips – under 1,5 mål – hittade därmed enkelt in till trippla insatsen. Nu hoppas vi kunna skörda fler polletter in i era läsares plånböcker!

CSKA Moskva är mästare i Ryssland och tillhör en av de mest dominanta klubbarna i landet, men den här säsongen har inte varit någon höjdare. Serien, som är på uppehåll fram till starten av mars månad, är de inte bättre placerade än femma i.

Därtill förmådde de inte att avancera vidare till CL-slutspelet, utan blev enbart trea – bakom Manchester United och Basel samt före Benfica – och en lyckad Europa League-sejour hoppas härmed bli plåster på såren.

Klassiska Röda Stjärnan har i praktiken säkrat deras titel i Serbien, men det stora utropstecknet är att de nått ut i ett Europaslutspel – på nytt! Detta efter ett förvånansvärt lyckat gruppspel med två vunna, tre kryss och en förlust när Arsenal, Köln och BATE stod för motstånden.

Nytt underspel

Två typer av spel lockar inför matchen – skräll- och de raka målunderspelen. Mest förtjusta är vi i de senare nämnda, med det större värdet och dessutom positiva minnen från speltipset i match nummer ett dessa två emellan.

Röda Stjärnan har nått hit tack vare ett uppoffrande, väloljat och effektivt försvarsspel. Gruppspelets sex matcher landade i blott två insläppta mål samt tre framåt. Ska nämnas är att de då mötte Arsenal vid dubbla tillfällen. Nu visade de prov på det starka försvarsspelet även i slutspelet och höll alltså ännu en nolla.

På bortaplan, mot ett, på pappret, bättre motstånd finns det inte annat än att bli ännu mer tillbakalutade i positionerna; täppa till ytor och spela på den nolla som finns inför matchen.

Spela in i det hela kan också att den ryska klubbfotbollen har uppehåll. Inte den perfekta tajmingen hos spelarna? Tre av de sex vänskapsmatcher som spelats under uppehållet har även slutat mållösa.

Addera på det att CSKA saknar en spelare som Aleksandr Golovin, avstängd. Försämrar deras aktier och med det även matchens målmöjligheter, är den bestämda känslan.

1/0-0/1?

Under 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två – tas till dubbla insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 18:00, onsdag 21/2
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: