Speltips inför CSKA Moskva – Viktoria Plzen 27/11: Värde som måste utnyttjas

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2018

CSKA Moskva ser ut som en favorit att lämna förtroendet hos inför en av tisdagens tidiga Champions League-bataljer, i vilken Viktoria Plzen står för motståndet på Luzhniki Stadium i den ryska huvudstaden.

Annons:

Slutspelet är inte helt utom räckhåll, men nästintill och man måste dessutom förlita sig på andra, läs: konkurrenterna Roma, Real Madrid och just Viktoria Plzen. För att chansen ska leva vidare måste det bli full pott i de avslutande matcherna, i denna samt borta mot mästarna Real Madrid.

Mest sannolikt kommer den ryska storklubben dock slussas vidare till Europa League-slutspelet som trea. De hittas en trea ovanför jumbon och kvällens motståndare, som kryssat en match – det omvända mötet med detta – samt förlorat resterande tre.

Att Viktoria Plzen, som inte ens har en superdominant status i den tjeckiska klubbfotbollen, skulle få problem kommer knappast som en chock. De ska normalt inte räcka till i den här konkurrensen. Däremot skulle de faktiskt kunna få spela EL-slutspel – om man först och främst vinner den här matchen.

Desto större erfarenhet och rutin av europeisk toppfotboll har CSKA Moskva, även om de sällan räcker till mot de allra största. Under detta gruppspel lyckades det ändå bli en 1-0-vinst – med en rejäl nypa flyt – över Real. Vid dubbla tillfällen har man istället fallit mot italienska Roma.

”Inte jättemycket att fundera över”

Det finns inte jättemycket att fundera över här, va?

Vi ser en betydande risk i att oddset på spelen till CSKA:s fördel kommer dippa framåt närmare avspark och rekommenderar således alla att kliva in i tid, innan spelvärdet eventuellt kan vara poff-väck.

Fundamentet för vårt speltips, tankarna, är helt enkelt att CSKA Moskva har ett klasserna bättre material. De har en viss europeisk status, flera spelare som representerar landslaget, bredden och i viss mån spetsen.

Och Viktoria Plzen? Ja, det är en tjeckisk klubb och av årets Europaspel har den knappast fått starkare aktier utifrån lagets prestationer. Ser inte att de räcker till, i synnerhet inte på resande fot.

Hur man än vrider och vänder på det – hur kan ett så pass fint odds som 1,80x motiveras för den raka ettan? Det förstår vi inte, men lämnar grubbleriet åt sidan och utnyttjar istället den värdelucka som uppstått.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: CSKA Moskva vinner, rak etta
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 27/11
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.