Speltips inför Cypern – Ryssland 13/10: Högoddsare

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2019

Det blir en högoddsare inför söndagens kvalspel till EM 2020 mellan Cypern och Ryssland.

Annons:

EM-kvalet är inne i en minst sagt intressant fas där det står mycket på spel för många landslag. En del grupper är väldigt jämna rakt igenom, medan andra saknar den där riktiga spänningen då skillnaden mellan lagen är för stor.

En sådan grupp är utan tvekan den som innehåller bland andra Cypern och Ryssland. Här har Belgien redan säkrat sin EM-plats (vågar vi påstå) efter att ha vunnit sju raka matcher i inledningen. Det gör att man dominerar fullkomligt.

Vad som är bisarrt är att det ryska landslaget nästan har samma facit. Sånär som på förlusten mot Belgien har man vunnit samtliga sex omgångar och ligger därmed tvåa med sina 18 poäng. Det gör att det ska mycket till för att de ska tappa andraplatsen som också innebär spel i EM nästa sommar.

Annons:

Cypern har slagläge

Efter sju spelade omgångar är det i princip Cypern som har bäst läge på att knipa tredjeplatsen, som med lite tur kan innebära playoff mot ett överkomligt motstånd för att ta sig in i EM 2020. Det vore sensationellt på så många plan.

Men i den här gruppen har så många lag underpresterat, vilket öppnat vägen för det cypriotiska landslaget.

Det såg mörkt ut i inledningen av kvalet när man föll i tre raka matcher, men efter det har man nu rest sig, klättrat i tabellen och tagit tredjeplatsen med tio poäng. Då är man före lag som Kazakstan och Skottland. Det var det nog inte många som förväntade sig.

Här tror vi att man smäller till med en superskräll. 1-0 föll man med i Moskva och nu bör man kunna få med sig en poäng.

X (oavgjort) spelas till 4,15 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, söndag 13/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: