Speltips inför Dakkada Inter – Enugu Rangers 18/3: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 18 mars 2020

Dakkada Inter tar sig an Enugu Rangers i ett av de mer tillknäppta möte som väntar precis utanför tabelltoppen i Nigeria den 18 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I dessa tider gäller det att gå utanför sina comfort zone och försöka hitta speltips som går att spela med bra spelvärde från andra delar runt om i världen. För som det ser ut nu tar det ett litet tag innan det ska spelas matcher i europeiska ligor och i stora sporter runt om i västvärlden.

Men bettingbehovet finns ju ändå där, och den som gillar speltips kommer att kunna hitta spelvärde ändå. För i flera afrikanska och orientaliska länder finns det fortfarande fotboll som pågår, och det gör att vi kan reka fina speltips om vi så önskar.

Just nu är det fullt fokus på Nigeria då den inhemska ligan spelar vad som får betecknas som närmast en full omgång redan på onsdagen. Här har vi hittat tre speltips som vi valt att fokusera lite extra på – även om den som verkligen djupdyker förmodligen kan skrapa fram lite mer.

Men toppmötet mellan Dakkada Inter och Enugu Rangers sticker utan tvekan ut på förhand. Det mesta talar för att det här ska bli ett möte som inte direkt sprudlar, utan som snarare blir tätt och jämnt mellan två bra lag.
Annons:

Vinnaren har fina utsikter

Om vi tar en snabb blick på tabellen ser vi att Dakkada Inter och Enugu Rangers båda finns med i toppen, men inte riktigt hela vägen upp. Det har spelats 23-24 omgångar i den nigerianska ligan och det börjar bli läge att dra igång slutspurten för lagen som vill tillhöra toppen hela vägen in i mål.

Dakkada Inter ligger på sjätteplatsen med 34 poäng – exakt samma poäng som ytterligare fyra lag har. Faktum är att alla lag från 4-8 ligger på samma poäng, och där räknar vi även in Enugu Rangers. Med andra ord har vinnande lag här chansen att dra ifrån en aning. Lobi Stars, som ligger trea, är sex poäng före.

I Nigeria är det ettan och tvåan som går direkt till det internationella cupspelet, medan trean och fyran får kvala. Det är förmodligen målsättningen för båda dessa lag.

Men vad kan då sägas om formen? Jo, känslan är att båda lag har sina styrkor i defensiven. Enugu Rangers har hållit nollan i fyra (!) raka matcher trots att man bland annat spelat mot serieledande Rivers United. Det är ingenting annat än imponerande. Dakkada Inter å sin sida har misslyckats med att göra mål i tre av sina fem senaste matcher, och har inte den form man hade hoppats på i mars.

Under 2,5 mål spelas därför till 1,45 gånger krämen hos Unibet. Spelet satt som en smäck senast lagen mötes. Då vann Dakadda Inter med 0-2 på bortaplan i slutet av november månad.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,45
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, onsdag 18/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: