Speltips inför Danmark – Irland 19/11: Över dubbelt upp i betydelselösa matchen

Spelbloggare Publicerat: 19 november 2018

Här ska det inte vara mycket till snack om saken, va? Danmark är en favorit vi har fullt förtroende för denna afton, i hemmamötet med ett iskallt Irland – trots att det är en match som i stort saknar betydelse.

Annons:

När Wales besöktes och värjdes undan med 2-1 förra veckan, säkrade Danmark avancemanget till A-divisionen i nystartade UEFA Nations League – och det har varit helt förtjänt. Två vinster och ett kryss är facit, vilket placerar dem pinnen ovanför samma Wales, som spelat klart deras kvot av matcher.

Detta är förstås en stor succé för Danmark och förbundskaptenen Åge Hareide, med ett förflutet som tränare för de svenska klubbarna Malmö FF och Helsingborgs IF.

Att det finns kvalitéer hos nordborna är uppenbart och när vi blickar tillbaka på sommarens världsmästerskap, nåddes slutspelet och enbart straffsparkar skiljde dem från de senare finalisterna, Kroatien. Lite väsen ska de kunna bidra med i A-divisionen, eller hur?

Irland är en mindre munter historia…Tre Nations League-matcher har landat i blott en pinne, två förluster och ett kryss, och med det står det klart att de halkar ner i tredjedivisionen, C. Omvända mötet med detta slutade mållöst, 0-0, och utöver det har det alltså blivit dubbla nederlag mot rivalen Wales.

Faktum är att Danmark och Irland också mötte varandra i playoffet mot VM 2018 – ett dubbelmöte som inleddes tajt, med ett kryss i Köpenhamn, för att danskarna därefter vann med förkrossande 5-1 i returen. Skulle med all säkerhet vara stärkande för den irländska moralen att ta revansch.

Irland räcker inte till

Eftersom Danmark redan säkrat förstaplatsen har Kasper Schmeichel, Nicolas Boilesen och Thomas Delaney fått tillåtelse att återvända till respektive klubblag och tränare. Dessutom snackats lite om att Christian Eriksen samt Andreas Christensen kan vilas.

Så, ett helt toppat Danmark kommer vi inte få se – men de ska trots det vara flera klasser bättre än ett Irland som bara vunnit en av deras tio senaste matcher, vilket var med knappa 2-1 över USA. De får inte alls till det. Verkar helt enkelt inte räcka till på den här nivån.

Värderas in ska också att Irland har kvintetten bestående av Shane Long, Derrick Williams, Sean Maguire, Alan Browne samt John Egan skadade. Stärker knappast deras redan extremt svaga aktier och här blir vi inte förvånade om ännu en förlust inkasseras.

-1,0 mål (asian handicap) på Danmark – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – tas på direkten till de 2,10 x insatsen som Titanbet presenterar.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Danmark -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 20:45, måndag 19/11
TV:  spoartkanalen logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.